G4Media.ro

Brăila: Focar de COVID-19 la Direcţia de Sănătate Publică, după ce trei…

Brăila: Focar de COVID-19 la Direcţia de Sănătate Publică, după ce trei angajați au fost confirmaţi cu noul tip de coronavirus

Un focar de COVID-19 a fost raportat la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila, după ce trei angajaţi au fost confirmaţi cu noul tip de coronavirus, potrivit informaţiilor furnizate de directorul DSP Brăila, Gabriel Ciochină.

„Avem trei cazuri de COVID-19 confirmate în rândul angajaţilor. A fost o situaţie, o deplasare într-un alt judeţ, au contactat virusul la evenimentul respectiv, unde au mai fost nişte cazuri confirmate. Cel de-al treilea caz a fost confirmat astăzi (n.r. joi). Ancheta este în curs de desfăşurare, urmează să stabilim dacă au legătură epidemiologică între ele cele două cazuri iniţiale, cu cel de-al treilea de astăzi”, a declarat Gabriel Ciochin, conform Agerpres.

Directorul DSP Brăila a precizat că starea celor trei angajaţi confirmaţi cu COVID-19 este una bună, iar în ceea ce priveşte activitatea instituţiei, care numără aproximativ 50 de angajaţi, aceasta va fi restricţionată în următoarea perioadă.

„Din ceea ce cunosc, cei trei colegi nu sunt într-o stare de sănătate deteriorată. Activitatea DSP va fi restricţionată, documentele vor fi intra în instituţie şi vor ieşi din instituţie doar în format electronic în următoarea perioadă. Vom fi nevoiţi să temporizăm anumite activităţi şi anumite evaluări ale unor documente, trebuie să ne descurcăm cu cât personal avem, pentru că ducem lipsă de personal. Vom proceda iar la dezinfecţia totală a sediului instituţiei, aşa cum am procedat şi în primele două cazuri când a fost confirmat virusul în rândul angajaţilor noştri”, a menţionat Ciochină.

Sursa Foto: obiectivbr.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Buna ziua, ma numesc Buzatu Daniela, locuiesc la E4 scara 2 ,strada Aleea cocorilor nr 12 ,sa inchis apa pe motiv ca sunt datornicii pe scara, având copii mici va dați seama ca am nevoie de apa ca de aer …sunt cu datoriile la zi .doresc sa se remedieze aceasta problema…refuz sa imi tin copii nespălați,și sa ii expun la microbi din scara va dați seama ce se întâmpla intr o scara de bloc în care apa este oprita ?!!!ca orice om avem nevoie!….Mulțumesc frumos!sper sa rezolvați aceasta problema.