G4Media.ro

Boloș: 190 de mii de copii vor primi tichetele educaționale de 500…

Sursa foto: Pixabay

Boloș: 190 de mii de copii vor primi tichetele educaționale de 500 de lei până în prima săptămână din decembrie

190.000 de copii o să primească tichetele educaționale pentru rechizite și îmbrăcăminte până în prima săptămână din decembrie, după cum a declarat pentru Edupedu.ro ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Marcel Boloș: „Sigur le vor intra banii până cel târziu în prima săptămână din decembrie”. Restul de 55.000 de copii o să primească banii până în februarie 2023, potrivit sursei menționate mai sus. Pentru cei 55.000 de copii nu au fost încă emise cardurile și „urmează procedura legală pentru atribuire, astfel încât să putem emite cardurile și să le încărcăm”.

Întrebat de numărul copiilor care au primit până acum cei 500 de lei, Marcel Boloș a spus că „aceștia erau cei care aveau fondurile asigurate din prima rectificare bugetară și care aveau și cardurile emise înainte.”

„Mai avem a doua tură de elevi intrați, adică încă 190.000 pentru care deja am terminat de emis cardurile. Eu sper ca, în termen de cel mult o săptămână-două, să le putem vira banii. Avem două situații, ca să fiu explicit: situația celor cu cardurile deja emise, care sunt cei 160.000, și situația celor care sunt nou intrați în plată și nu aveau cardurile emise. (…) Sigur le vor intra banii până cel târziu în prima săptămână din decembrie.”

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Niste sandalute noi, pentru prima zi de scoala, asa era moda!!
    Aoleu, e vorba de decembrie…

  2. Alo Genialul Bolos? Poate ai treaba pe acasa si pe retinem…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.