G4Media.ro

Bode susține că nu poate să spună dacă fata de 12 ani…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Bode susține că nu poate să spună dacă fata de 12 ani găsită moartă în canapea a fost căutată de poliție după ce a fost dată dispărută de tatăl ei / Ministrul de Interne invocă ancheta penală deschisă după găsirea cadavrului

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, miercuri, că nu poate să spună dacă fata de 12 ani găsită moartă într-o canapea a fost căutată de poliție după ce a fost dată dispărută de tatăl ei, invocând faptul că este o ancheta penală deschisă după găsirea cadavrului și nu pot fi făcute publice detalii.

„Eu mă feresc să fac comentarii asupra unor anchete în curs. Vă pot asigura că structurile de poliție desfășoară în acest moment, începând cu momentul dechiderii dosarului penal, acțiuni polițienești atât în România, cât și pe teritoriul altor state pentru ca cei vinovați de această crimă să fie trași la răspundere cât mai repede”, a declarat Lucian Bode.

Întrebat dacă fata a fost căutată de poliție după ce a fost dată dispărută de tatăl ei, ministrul Afacerilor Interne a invocat faptul că este o ancheta penală în curs și nu pot fi făcute publice detalii:

„Activitățile polițienești premergătoare deschiderii dosarului penal sunt parte a dosarului penal. Poliția Capitalei nu vă poate da detalii ce a făcut. Toate aceste aspecte vor fi lămurite, inclusiv dacă poliția a intervenit la timp sau ce a făcut în perioada respectivă. Toate aceste activități ale poliției vor fi parte a dosarului penal care vor fi făcute publice când va decide procurorul.”

  • Update: Mama fetei, reținută marți în Spania, a fost eliberată de poliția spaniolă, după ce a fost audiată, pentru că deocamdată nu au fost formulate acuzații împotriva ei, au precizat surse oficiale pentru G4Media.ro.

Context. Cadavrul găsit într-un sac, în lada unei canapele, în Sectorul 4 este al unei fetițe de 12 ani, au anunțat, marți, procurorii. Fata, care locuia cu mama ei în apartamentul în care a fost găsit cadavrul, a fost dată dispărută de tatăl său la începutul lunii mai, potrivit surselor G4Media.ro.

Potrivit surselor G4Media.ro, fata locuia împreună cu mama ei și concubinul acesteia, în apartamentul în care a fost găsit cadavrul. Apartamentul era închiriat de mama fetei, iar aceasta împreună cu concubinul nu se mai află în țară.

Tatăl biologic al fetei ar fi reclamat la poliție dispariția acesteia, la începutul lunii mai, au precizat sursele citate.

Mama fetei a fost arestată de poliția spaniolă, marți, în regiunea Catalonia.

Potrivit surselor G4Media, mama audiată prin videoconferință spune că nu era acasă când se presupune că s-a întâmplat fapta. De asemenea, femeia ar fi declarat că atunci când a ajuns acasă nu a mai găsit fata, iar concubinul a spus că fiica ei a plecat înapoi la tată. De asemenea, a mai declarat femeia, în scurt timp au plecat în Spania.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. De ce-l intrebati pe el? De unde vreti sa stie?

  2. Păi da, nu poate spune, pentru că s-ar vedea cât de incompetenți sunt.