G4Media.ro

Biden: Xi Jinping a comis o ”gravă eroare” când a ”întors spatele”…

Sursa foto: Twitter / COP26

Biden: Xi Jinping a comis o ”gravă eroare” când a ”întors spatele” crizei climatice / La fel este şi cu Vladimir Putin

Preşedintele chinez Xi Jinping a comis ”o gravă eroare” pentru că nu a participat la reuniunea G20 la Roma şi a ”întors spatele” Conferinţei ONU privind schimbările climatice (COP26) care are loc la Glasgow, în Scoţia, a declarat marţi preşedintele american Joe Biden, relatează AFP.

”Cred că a fost o gravă eroare din partea Chinei să nu vină. Restul lumii a privit spre China şi s-a întrebat, ce aduc?”, a menţionat preşedintele SUA în cursul unei conferinţe de presă, la încheierea participării sale la COP26, considerată drept capitală.

”Acesta este un subiect gigantic şi au întors spatele. Cum poţi să faci asta şi să pretinzi oricui conducere”, a spus preşedintele SUA.

Făcând acest lucru, preşedintele chinez ”a pierdut o oportunitate de a influenţa oamenii din întreaga lume”, a continuat Biden.

Preşedintele Xi Jinping s-a mulţumit cu un mesaj scris, postat pe site-ul conferinţei, nefiind prevăzută nicio intervenţie prin videoconferinţă sau mesaj video pentru şefii de stat şi de guvern, care urmau să se adreseze la faţa locului.

”La fel este şi cu Vladimir Putin”, a afirmat, de asemenea, Joe Biden, referindu-se la preşedintele rus, care nici el nu a participat la aceste două reuniuni.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

 1. nici cu erdogan nu mi-e rusine, voi spurca toata lista de pe ordinul de zi

 2. In spirit de gluma pot sa spun ca cei doi mentionati au facut economie de carburant fata de restul care au venit cu private jet :))

 3. Tu vorbești mă ordinarule, te-a luat somnul pe acolo, te-au fotografiat reporterii cum dormeai ca sconcsul în timpul conferinței.

 4. Se vade experienta de politician. I-a atins cat sa-i umileasca discret. Go, Biden!

 5. Bideul nu intelege diplomația rusă și chineză. Putin si Xi stiu bine ca omenirea nu este pregătită total pentru democratie si utopii verzi. Prea multă libertate generează haos, si de aceea lumea are nevoie de niste constrângeri, niste limitări. Putin demonstreaza astazi ca „experimentul” capitalist, democratic, nu a avut succes, iar astăzi lumea trăiește experienta haosului. Garanții libertății și democrației (UE, NATO, SUA) au dat greș în ultimii 30 de ani și este timpul schimbării. Cum va fi, nimeni nu știe. O fi mai bine, o fi mai rau….?

  • Spuse cel care știe că nu pățește nimic scriind un comentariu pe internet, putând chiar înjura liderii politici de la ei din țară fără să fie luat la întrebări, că nu stă nimeni să-i caute IP-ul ca apoi să-l invite la un ceai cu Poloniu…
   Se vede că nu ai trăit înainte de 1989, să înțelegi ce înseamnă un regim totalitar și să vezi ce înseamnă lipsa de libertate totală, din toate punctele de vedere!

  • Iar acum în „democrație” drepturile sunt negociabile. Dacă te vaccinezi ai drepturi, dacă nu, nu.

 6. @Radu, corect!

 7. Ca Rusia – China – Turcia – Iran si altii, miliarde de oameni, peste 3 sferturi din suprafata planetei, nu dau doi bani pe balivernele climatice ale Occidentului. Filmul intre Vest si Est e rupt definitiv.

 8. Xi și Putin fac ce vor ei, nu ce vrea dementul de Biden. Inventează globaliștii ăștia tot felul de amenințări să ne țină constant in stare de urgență.

 9. A fost ziua lui Bill Gates și a sărbători cu 50 de persoane pe un yacht în Mediterana.Toți invitații au fost transportați cu elicoptere private pe yachtul închiriat cu 1.8 milioane lire sterline.Numai yachtul genera 19 tone de CO2 pe zi.

 10. Îl doare pe Xi fix la bască de flatulențele mentale bidonesti…

 11. Pentru G4 media. Inteleg ca sunteti libertini dar nici chiar asa……… E un adevarat festival al propagandistilor celor 2 dictatori moderni pe pagina voastra de comentarii……. Putina curatenie nu ar strica…..