G4Media.ro

Biden rectifică o declarație ambiguă de miercuri care a alarmat Ucraina și…

Biden rectifică o declarație ambiguă de miercuri care a alarmat Ucraina și susține că SUA vor sancționa dur orice mișcare militară a Rusiei în Ucraina

Președintele american Joe Biden a reveint joi asupra unei declarații controversate de miercuri, când făcuse o delimitare între ”incursiune” și ”invazie” a trupelor ruse în Ucraina.

”Am fost foarte clar cu președintele Putin. Dacă orice unitate militară rusă traversează granița cu Ucraina, este o invazie. Și vom avea un răspuns dur și coordonat pe care l-am discutat în detaliu cu aliații noștri”, a spus joi Biden.

Cu o zi în urmă, președintele Joe Biden declarase într-o conferință de presă că Rusia „va intra” în Ucraina și a recunoscut lipsa de decizie în cadrul NATO, cu privire la modul de răspuns la o „incursiune minoră” a Rusiei în Ucraina, provocând o undă de șoc în SUA și Europa, relatează CNN.

„Dacă este o incursiune minoră”, membrii NATO pot fi împărţiţi în ceea ce priveşte amploarea răspunsului, dar dacă ruşii „fac tot ce sunt în stare cu forţele pe care le-au adunat la graniţă, va fi un dezastru pentru Rusia”, a afirmat preşedintele Biden, care a mai afirmat că situaţia ar putea „scăpa de sub control”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. Înseamnă c-a îmbătrânit.

 2. Asa se intampla cand discursurile tale sunt scrise de unii care manevreaza in acelasi timp si firele cu care este legata marioneta. O greseala scuzabila avand in vesere varsta ei resoectabila

  • Dar la dvs propagandistii anti occidentali deghizați în antivaxeri, cine scrie discursurile? Slabe rău.

 3. Un moment de senilitate poate duce la un razboi mondial

  • Uite că pe dvs nu v-a dus, ați rămas acasă.

 4. Problema e ca declarația ambigua a fost făcută „spontan”, într-una din rarele conferințe de presă.
  „rectificarea” vine după eforturi uriașe ale colaboratorilor președintelui.
  Încetul cu încetul mandatul președintelui biden se îndreaptă spre un eșec total, asemănător cu cel al lui Carter (măcar nu era un politician asa de versat și a avut acordul israel/Egipt).

 5. Ar trebui să – i mai dăm vreo 3-4 câini să fie ocupat toată ziua prin parc.

  • Si lui Putin vre-o doua tancuri, cinci katiushe, trei grenade, doua portavioane, cinci submarine…si chibriturile atomice. Sa se arda! Ca copilul pana nu se arde nu stie ce este joaca cu focul.

 6. Dacă era Trump, ar fi tratat 10 subiecte în vreo 3 minute. Da, Biden e o relicvă, dar altul mai bun nu au în niciunul dintre partide.

  • Ma rog, Biden in sus, Biden in jos, SUA are o politica independenta de cine este presedinte. O politica pe termen lung, hotarata de mai multe entitati, cel putin in politica mondiala. Asa ca nu are rost sa va razboiti cu Biden. Azi este, maine nu mai exista,decat pe bani si monede, asta numai daca a fost ceva erou al americii. Apropo, cati presedinti a avut SUA si pe cati ii cunoastem? Si cati diktatori a avut Rusia? Ii cunoastem pe toti.Asta este mica, marea diferenta intre democratie si diktatura. Ce putere economica au tarile democrate si ce putere economica au diktaturile? Asta este o tema de discutie.

  • Cat era Trump Rusii eraubcu botul pe labe.

  • George, Trump a fost omul lui Putin! Toata Planeta stie. Poate o sa afli si tu de pe facebook. …Da poate mai repede de pe TikTok.😁

 7. Nu conteaza ce spune Biden. El nu conduce SUA. Acolo nu este dictatura, ESTE DEMOCRATIE! Cu toate imperfectiunile ei si fara a spune ca este un sistem perfect s-a dovedit pana acum ca este cea mai buna forma de guvernare. Asta, democratia, grecii au inventat-o! Acum mii de ani. Noi nici acuma nu putem sa o intelegem…Ca suntem primitivi…

 8. Între doua contraziceri, trei rectificări si alte cinci… pârțuri, rusnacul tocmai ce dădu o tură, pân’ la Chilia- n port !

  • Foarte simplu spui tu. Ne kakam si ne pisam pe noi, mai tragem o dusca! Mai tragem dupa ratze.. Mai o fetiscana, mai o duduie, mai un somn dulce de amiaza, ne plimbam numa’ asa, de plictiseala, ca Voda prin loboda, si pac! Am ajuns la Chilia- n port. Asa crezi tu? Esti naiv busuiocule!

 9. Un trolacovici pe RT spunea ca Rusia ar trebui sa ia și România ca desert. Cum nu se poate posta pe fițuica aia in fecta răspund aici, rusnacii și loialiștii trădători sa-și pregătească insulina japoneza, aia prescrisa după desert Pearl Harbor.

 10. Senil…