G4Media.ro

Biden anunță ce a vorbit cu Zelenski după invazia masivă a Ucrainei:…

Sursa foto: Twitter / Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa)

Biden anunță ce a vorbit cu Zelenski după invazia masivă a Ucrainei: ”Mi-a cerut să fac apel la liderii lumii să vorbească clar împotriva agresiunii. Vom continua să oferim sprijin poporului ucrainean”

Președintele SUA, Joe Biden, a vorbit recent cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunțat Casa Albă joi dimineață (ora României). Casa Albă transmite, citată de The Guardian:

”Președintele Zelenskiy m-a contactat în seara asta și tocmai am terminat de vorbit. Am condamnat acest atac neprovocat și nejustificat al forțelor militare ruse. L-am informat despre pașii pe care îi luăm pentru a stabili sancțiuni comune internaționale, inclusiv în această seară la Consiliul de Securitate al Națiunilor Unite.

Mi-a cerut să fac apel la liderii lumii să vorbească clar împotriva agresiunii flagrante a președintelui Putin și să fie alături de poporul Ucrainei. Mâine, mă voi întâlni cu liderii G7, iar Statele Unite, aliații și partenerii noștri vor impune sancțiuni severe Rusiei. Vom continua să oferim sprijin și asistență Ucrainei și poporului ucrainean”.

Citește și LIVE Putin a declanșat războiul în Ucraina / Explozii în mai multe mari orașe strategice, inclusiv capitala Kiev / Kuleba: Este o invazie la scară largă, un război de agresiune / Biden anunță noi sancțiuni.

Sursa foto: Twitter / Володимир Зеленський

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. bla , bla … cam tarziu sa acorzi asistenta Ukrainei … Rusii sunt deja la granita EU … nu cred ca mai este de facut ceva … pe Putin nu-l poate opri nimeni …

  2. Uite de ce nu a ieșit Svetlana Tihanovskaia președintele Belarusului. Putin avea nevoie de Lukasenko. Nimic nu e întâmplător în aceasta lume.

  3. Atacul împotriva Ucrainei e începutul sfârșitului lui Putin! Implicit și al lui Lucasenko! Izolarea Rusiei va duce la o degradare avansată a vieții rușilor! Nu vor putea răbda! O să iasă urat de tot în Rusia! De aceea a dat legile de imunitate și post prezidențială! Dar cred că o să fie degeaba! O să cadă de la putere urât, in dizgrație și abandonat! Totul până la mâncare și băutură este la ruși! Când nu mai au ….ai „”rupt-o”” !

    • Marcele, cred ca ești în mare eroare… Putin a INTRAȚI în Ucraina cu acordul NATO și UE… :)) Ești pe lângă dacă crezi altceva… nu vor face nimic, pt. ca toți au interesul să împartă Ucraina…. ceea ce se va și întâmpla…