G4Media.ro

BCR încearcă să vândă de doi ani 23 de hectare de teren…

Sursa foto: Allen Coliban

BCR încearcă să vândă de doi ani 23 de hectare de teren în Poiana Brașov / Banca a preluat un proiect abandonat în 2012, după moartea unui om de afaceri local

BCR încearcă de mai bine de doi ani să vândă un teren de peste 23 de hectare din Poiana Brașov, pentru care cere 8,5 milioane de euro, informează BizBrașov.

. Astfel, pentru suprafața de 230.239 de metri pătrați, banca solicită 8,583 milioane de euro, 38 de euro pe metrul pătrat.

Banca Comercială Română a obținut la începutul acestui an un certificat de urbanism premergător autorizării construcției pentru un complex turistic compus din vile turistice, club și hotel cu trei etaje și mansardă pe terenul amintit.

Terenul face parte dintr-un proiect imobiliar, considerat în 2008 că va fi cel mai mare proiect de leisure din estul Europei.

Proiectul a fost dezvoltat în perioada 2008-2011 de către compania INR Management Real Estate, deținută de omul de afaceri Dan Fischer, decedat în 2012.

La începutul lui 2014, INR Management Real Estate intra în faliment, iar BCR a preluat compania și implicit proiectul.

Sursa foto: Allen Coliban

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Probabil că bancherii ăia n-au înțeles că trebuie să mai scadă prețul dacă nu au găsit încă fraierul…

    • Totul pana la bani ,dar intreb eu pe ala l a nascut maica sa cu atata teren in Poiana Brasov care inainte era o oaza de bucurie si fericire pentru aerul curat.Acum ,mafia a gasit tertipuri sa vanda bucata cu bucata din pamantul care facea parte din patrimoniul brasovenilor.Mi e scarba sa frecventez aceasta zona.