G4Media.ro

BBC Persian: Numărul morților de coronavirus din Iran este de cel puțin…

BBC Persian: Numărul morților de coronavirus din Iran este de cel puțin 210, mult peste statisticile oficiale

Cel puțin 210 persoane și-au pierdut viața din cauza coronavirusului până joi seara, au declarat surse medicale pentru BBC Persian, transmite Reuters.

UPDATE: Kianush Jahanpur a negat veridicitatea informației BBC prin intermediul unei postări pe Twitter.

_____________________________________________________________

Potrivit statisticilor oficiale prezentate vineri de un purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății din Iran, 34 de oameni au murit până acum și 388 au fost infectate.

În ultimele 24 de ore a crescut semnificativ numărul de cazuri de infectări cu coronavirus în Coreea de Sud, Italia, Iran, Japonia, Germania, Franța, Kuweit și Spania, iar în Danemarca, Norvegia, Olanda, Macedonia de Nord, Irlanda de Nord, Lituania, Estonia, Nigeria și Noua Zeelandă au apărut primele cazuri, potrivit situației centralizate vineri dimineață de Institutul Național pentru Sănătate Publică.

Astfel, în ultimele 24 de ore, la nivel global s-au înregistrat 1.211 cazuri noi, din care 58 de decese. Numărul de cazuri noi în China continentală a fost de 327, din care 44 decese. 97.2% din cazurile noi au fost înregistrate în provinica Hubei.

Creșteri marcate ale numărului de cazuri au fost înregistrate în opt țări, în care numărul total de infectări a ajuns la: Coreea de Sud – 2022, Italia – 653, Iran – 270, Japonia – 214, Germania – 48, Franța – 38, Kuweit – 43 și Spania – 25.

Totodată, au fost înregistrate primele cazuri confirmate în Danemarca, Norvegia, Olanda, Macedonia de Nord, Irlanda de Nord, Lituania, Estonia, Nigeria și Noua Zeelandă, în fiecare câte un caz.

Foto: pixabay.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.