G4Media.ro

Bărbat sancţionat de jandarmi, în Tulcea, la manifestările prilejuite de Ziua Unirii…

Sursa foto: Facebook Jandarmeria Română

Bărbat sancţionat de jandarmi, în Tulcea, la manifestările prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române / A huiduit în timpul discursului susţinut de primar

Jandarmii tulceni au sancţionat, marţi, un bărbat care a participat la manifestările organizate în centrul municipiului cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române şi a huiduit în timpul discursului susţinut de primarul Ştefan Ilie, anunță Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Anca Şerban, a declarat că bărbatul a fost amendat cu sancţiune contravenţională în valoare de 200 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, sancţiunea urmând să scadă la jumătate dacă va fi plătită în cel mult 15 zile.

Manifestările prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române au început dimineaţa, la ora 9.00, cu un ceremonial de premiere a participanţilor la Ştafeta Invictus desfăşurată anul trecut şi au continuat la ora 11.00, în centrul oraşului, cu un ceremonial militar şi religios care a inclus şi discursuri ale autorităţilor.

La ora 12.00, tot în Piaţa Tricolorului, a avut loc spectacolul „Hai să dăm mână cu mână”, organizat de Primăria Municipiului Tulcea prin Ansamblul Baladele Deltei şi de Consiliul Judeţean la care au participat atât membrii ansamblului din Tulcea şi cei al ansamblului Cununiţa din comuna Topolog, cât şi trupa Millenium şi artiştii Nicolae Voiculeţ şi Ilie Caraş.

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

 1. Sunt urmasii lui nea nicu la putere, PSD+PNL = PCR.

 2. Jandarmii dau amenda stiind ca omu de rand nu are bani de av0.cat sa o anuleze in instanta.
  Ăla care nu spusese decît #nimic nu valora nimic in ochii lor… asa ca i-au dat psihic

 3. Nimic mai josnic! Amendat trebuia primarul…de la el a venit ordinul. Trebuie contestat in instanta,un judecator impartial va anula aceasta amenda nemeritata.

 4. Un nesimtit, nu era momentul sa protesteze. Ce-ar fi daca la orice eveniment ar huidui cîtva?

  • Totusi depinde mult și ce spune.
   Exista auto-aparare fața de clișee… unii varsa ce pot/au

  • Clișeu: Formulă stilistică, expresie etc. banalizată din cauza repetării excesive.
   De 30 de ani blablabla… si nimic despre piața de peste cu fonduri uie… unde s-au dus banii si unde e piața?

 5. Indiferent că o numesc ei „tulburarea liniștii publice”, este POLIȚIE POLITICĂ, dle dr. pl. Bode! Aștept amenda.

 6. Mai bine-i dadea un picior in oo, sa-i sara ochelarii. Lua cu suspendare si nu platea amenda…

 7. Daca erau mai multi huiduitori,nu-i amendau,dar asa „unde-i unul nu-i putere”si dusmanul sporeste si dă amenda.La Iasi,au fost multi si dusmanii n-au sporit.Acolo a fost libertate de expresie,aici e altă constitutie,e a celui care are puterea statală si doar atat si este suficient.Astazi,orice agent,civil sau militar,inspector sau agent de pază PRIVAT(a fost in Bucuresti si cred ca mai sunt si prin tară)te poate amenda pentru fapte imaginare,fara sa i se intample ceva.Obtii anularea procesului verbal in instantă si(nu întodeauna)te plangi impotriva agentului constatator,pierzi timp,bani,suporti umilinte si de geaba.Nimeni nu ia in seamă nedreptatea careia i-ai fost victimă.
  Păi de ce credeti ca statul de drept e luat in bascalie de suveranisti,recte putinisti?

 8. In PCR ar trebui să fie inclus si AUR, adică rușii, după cum in PCR exista marginalizat spionul KGB Ion Iliescu, așa si FSN-ul de azi are AUR-ul atașat ca o extremă.

 9. Acum nu mai e voie nici sa huidui?

 10. Democratie? romania stat politienesc!