G4Media.ro

UPDATE Bărbatul care şi-a dat foc în faţa tribunalului din Manhattan în…

Sursa Foto: X

UPDATE Bărbatul care şi-a dat foc în faţa tribunalului din Manhattan în care se desfăşura procesul lui Donald Trump a murit / Înaintea incidentului, el a distribuit flyere conţinând teorii ale conspirației – Poliţia

Un bărbat care şi-a dat foc în faţa tribunalului din Manhattan în care se desfăşura procesul penal al lui Donald Trump, este în stare critică, a anunţat poliţia, citată de CNN.

  • UPDATE 7.34 Adept al teoriei conspirației, Max Azzarello a murit vineri seară, la câteva ore după ce și-a dat foc într-un parc din Manhattan, situat vizavi de procesul președintelui Donald Trump, potrivit unor surse din cadrul poliției citate de New York Post.
Sursa Foto: X

Înainte de a-şi da foc, bărbatul a împrăştiat nilşte foi volante coinţinând teorii ale conspiraţiei. Poliţia nu a stabilit dacă incidentul are legătură cu procesul lui Trump. El a spus că bărbatul a postat despre incident pe reţelele de socializare şi că prezenţa sa pe internet va face parte din ancheta în curs, transmite News.ro.

Şeful Departamentului de Poliţie din New York, Jeffrey B. Maddrey, a precizat că bărbatul se află în Unitatea de Arşi Cornell.

Şeful detectivilor NYPD, Joseph Kenny, a declarat că poliţia nu a stabilit dacă incidentul are legătură cu procesul lui Trump. El a spus că bărbatul a postat despre incident pe reţelele sociale şi că prezenţa sa pe internet va face parte din ancheta în curs.

Maddrey a relatat că bărbatul a intrat într-un parc situat chiar vizavi de tribunalul unde Trump era judecat, şi-a deschis rucsacul şi a scos foile, pe care le-a împrăştiat în parc.

„Şi apoi a scos o canistră şi a turnat pe el un fel de lichid – un lichid despre care credem că este un catali – şi şi-a dat foc”, a declarat Maddrey într-o conferinţă de presă.

Oamenii şi polițiștii din zonă au încercat să stingă focul folosind hainele şi extinctoarele, a spus Maddrey.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. N-ar fi o idee rea ca toți votanții Trump să adopte aceeași strategie!