G4Media.ro

Bărbat arestat după ce a lovit cu pumnul un poliţist, care l-a…

Foto: Pixabay

Bărbat arestat după ce a lovit cu pumnul un poliţist, care l-a dus la spital pentru recoltarea de probe biologice / A refuzat și l-ar fi amenințat cu moartea pe polițistul care i-a pus cătușele

Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile după ce a lovit cu pumnul un poliţist care l-a dus la spitalul din Negreşti Oaş pentru recoltarea de probe biologice, informează, vineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din Negreşti Oaş l-au depistat în trafic pe un bărbat şi întrucât emana halenă alcoolică i s-a solicitat să efectueze o testare cu aparatul alcooltest, însă acesta nu a suflat suficient în aparatul alcooltest, motiv pentru care i s-a adus la cunoştinţă faptul că urmează să fie condus la spitalul din localitate, pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge, lucru cu care a fost de acord.

„În prezenţa personalului medical a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge. Totodată, inculpatul a intenţionat să părăsească unitatea spitalicească fără acordul organelor de poliţie, astfel că, la ieşirea din unitate, în holul Unităţii de Primiri Urgenţe, de faţă cu personalul medical şi poliţistul local, inculpatul l-a lovit cu pumnul în faţă, în partea stângă, pe agentul de poliţie care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, acesta din urmă fiind nevoit să-l încătuşeze, inculpatul având în continuare o atitudine agresivă, adresându-i injurii şi ameninţări cu moartea agentului de poliţie. De asemenea, în continuare, după conducerea inculpatului la Sediul Poliţiei Negreşti Oaş, acesta a avut o atitudine recalcitrantă faţă de agentul de poliţie aflat în executarea atribuţiilor de serviciu, căruia i-a adresat ameninţări cu moartea”, precizează sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. O amendă și gata! Cel mult ceva cu suspendare! Nu îl mai hărțuiți pe bietul om că sar ONG-urile! Bode plagiatorul hărțuiește cetățenii României!

  2. Asta spune politistul da rnu stim care e adevarul

    • „de faţă cu personalul medical” nu îți e suficient? Ca orice USR-ist ești de partea infractorului! Abia aștept alegerile să dispăreți cu toată corupția voastră și cu toată ura voastră!