G4Media.ro

BAC 2019 – Regulile examenului de Bacalaureat și lista obiectelor interzise în…

BAC 2019 – Regulile examenului de Bacalaureat și lista obiectelor interzise în sălile de examen

Elevii de clasa a XII-a mai au cinci luni până la examenul de Bacalaureat. Anul acesta, BAC-ul a suscitat o dezbatere aprigă, după ce fostul ministru Valentin Popa a vrut ca 40% din subiecte să fie teste grilă. Până la urmă, ministerul a menținut subiectele clasice. Examenele de Bacalaureat încep pe 3 iunie, cu proba orală la Limba română.

Sălile de examen vor fi în continuare supravegheate cu camere video și audio, la fel și sălile în care se descarcă și se multiplică subiectele. După fiecare examen scris din cadrul Bacalaureatului, comisiile de BAC verifică, prin sondaj, înregistrările audio-video din sălile de examen.

“În cazul în care, la verificarea prin sondaj, se constată nereguli, fraude sau tentative de fraudă ori în cazul în care există sesizări privitoare la nereguli, fraude sau tentative de fraude, verificarea se face pentru înregistrările din toate sălile de examen” din centrul respectiv, prevede Ordinul nr. 4.830 din 30 august 2018 privind organizarea și desfășurarea examenului național de Bacalaureat 2019.

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Sa nu intrebati de shpaga din 2008 de la BAC!!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.