G4Media.ro

Avertismente în presa italiană privind presupusa „interferență” a Rusiei în alegeri, după…

Sursa foto: Unsplash / Carlos Ibanez

Avertismente în presa italiană privind presupusa „interferență” a Rusiei în alegeri, după ce Medvedev i-a îndemnat pe europeni să își „pedepsească” guvernele pentru „prostia lor evidentă”

Ziarele italiene au publicat pe prima pagină avertismente privind presupusul amestec al Rusiei în viitoarele alegeri de vineri. Acest lucru vine ca răspuns la comentariile unui fost președinte rus care i-a îndemnat pe europeni să ‘”pedepsească” guvernele lor „stupide”, relatează AFP, citată de The Guardian.

Fostul președinte și actualul vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a cerut joi europenilor să fie „nu doar indignați de acțiunile guvernelor lor… ci să le ceară socoteală și să le pedepsească pentru prostia lor evidentă”.

„Acționați, vecini europeni! Nu rămâneți tăcuți! Cereți responsabilitate!”, a spus el pe Telegram.

În urma comentariilor lui Medvedev, vineri, pe primele pagini ale publicațiilor The Repubblica și Il Messaggero s-a scris despre „interferența” rusă, în timp ce Corriere della Sera a afirmat că Rusia „agită” apele politice înaintea votului care urmează să aibă loc pe 25 septembrie.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Ii fac rusii cum ne fac rusoaicele …

 2. Extrema dreaptă europeană e cumpărată de Rusia.

 3. Medveded NU a zis ITALIA si nu s-a referit la alegerile din Italia

  deci ‘interferenta’ e doa rin minta Socialistilor disperati ca pierd puterea

 4. În schimb, scheunătorii adulatori a tot felul de fantasme din cer nu au fost niciodată judecați pentru crimele comise în numele creștinismului. Așa că ar trebui să facă ciocu’ mic toți creștinopații de pe planetă, că au mâinile mânjite de sânge.

 5. VT, te simți cu musca pe căciulă?

 6. Ei, au câștigat premii, ce mai contează că au mai și ucis? O nimica toată! La fel și în cazul comuniștilor: au furat, dar au și dat, d-aia îi votează țugulanii de 30 de ani încoace.

 7. Cotea nu fi fraier, nu pune botul la excremenții ăia doi! Zi-le să te pupe-n cur și pace bună! :)))))

 8. Când Draghi a spus că regimul de la Moscova trebuie schimbat nu a fost interferență, este interferență când cineva de la Moscova spune că trebuie schimbat Draghi. Ce coerența au italieni astia

 9. Găsești pe birou o bancnotă de oдна тысяча рублей. Este de la șeful tău pentru această extraordinară postare. Cu ea îți poți hrăni flămânzii familiei în weekend-ul ăsta.

 10. Globalistii se baga peste tot, in alte tari, deci sa taca dracului. Cum vine asta, ei se baga in tarile altora, dar zbiara ca altii se baga in tarile lor? Ipocritii naibii. Da, trebuie toti leftistii covidului si pfizerului pedepsiti dur. Nu doar politic, tre si legal.