G4Media.ro

Autoritățile din Bacău au convocat ședință specială înaintea Festivalului ”Young Island –…

sursa foto: Pixabay

Autoritățile din Bacău au convocat ședință specială înaintea Festivalului ”Young Island – Evolution” / ”Am decretat toleranţă zero faţă de flagelul stupefiantelor”

Prefectura Bacău, alături de instituțiile deconcentrate din județ au declarat ”toleranţă zero” faţă de droguri la Festivalul ”Young Island – Evolution” care va avea loc, la sfârşitul acestei săptămâni, pe Insula de Agrement din municipiul Bacău, anunță Agerpres.

Prefectul Lucian Gabriel Bogdănel a convocat, în acest sens, o întâlnire cu toate structurile Ministerului Afacerilor Interne, pentru a fi stabilit un plan de măsuri şi constituirea dispozitivului integrat de ordine publică.

„Planul de măsuri, dar mai ales natura activităţilor preventive pe linia asigurării ordinii publice au un caracter confidenţial, însă vreau să evidenţiez public consensul deplin al instituţiilor Ministerului Afacerilor Interne în privinţa combaterii consumului, deţinerii sau distribuirii de substanţe interzise. Am decretat toleranţă zero faţă de flagelul stupefiantelor şi mă aştept ca organizatorul evenimentului, în acord cu angajamentele pe care şi le-a asumat în şedinţa de pregătire, să manifeste o atitudine similară”, a declarat Lucian Gabriel Bogdănel.

Festivalul „Young Island – Evolution” va avea loc în perioada 22 – 24 iulie, iar la eveniment sunt aşteptaţi să participe câteva mii de oameni atât din judeţul Bacău, cât şi din ţară.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. …și femeile cu batice pe cap, da?!

  2. Ce nu înțeleg eu este de ce trebuie sa mergi până la un festival ca să te droghezi, să faci o supra doză și să mori? Când totul e mult mai simplu, poți să mori acasă. Adică, de ce să te vadă ceilalți cât ești de pro.st poți să alegi sa nu te vadă?

  3. Pt. unii, consumul inseamna : „Sunt atat de sanatos incat imi permit sa ma otravesc.” ( o simpla perspectiva ) Evident, falsa. Intotdeauna e vorba de dopamina, hormonul motivatiei.

    Natura ne-a pacalit bine-bine pt. a se reproduce in scopuri inca neelucidate.

  4. „Unde e dorinta e si suferinta.” — ‘Religia Newtoniana’

  5. Si, ca sa leg cele doua comentarii, intr-un mod specific mie, cica, ar fi vorba doar de termodinamica, plecand de la ‘Principiul lui Fermat’. Ce e Lege-i Lege.

  6. si cu siguranta toleranta maxima pentru alcool