G4Media.ro

Autobuzele electrice din Brașov, scoase temporar din circulație pentru verificări, după ce…

Autobuzele electrice din Brașov, scoase temporar din circulație pentru verificări, după ce o degajare de fum s-a produs în zona acumulatorilor de la un mijloc de transport

Toate cele 60 de autobuze electrice SOR vor fi retrase temporar din circulație, începând din această seară, a anunțat conducerea regiei de transport din Brașov, transmite Rador.

Decizia a fost luată după ce joi, dintr-un autobuz electric ce circula pe linia 34 s-a produs o degajare de fum, din zona acumulatorilor . Din această cauză, la Brașov au fost chemați reprezentanții firmei producătoare a autobuzului, precum și cei ai firmei ce a produs acumulatorii.

Până la finalizarea verificărilor, toate autobuzele electrice vor rămâne în garajele RATBV.

Drept urmare, pentru 13 linii din oraș vor fi dereglări ale programului de circulație, pentru că de pe fiecare este scoasă câte o mașină.

Pe liniile din municipiul Braşov erau în circulaţie 60 de autobuze electrice SOR produse în Cehia – 52 vehicule de 12 metri, 8 vehicule de 10 metri. Acestea au fost achiziţionate cu fonduri europene în ultimii trei ani.

Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Brașov, Timișoara, București, Sectorul 1, ne-am obișnuit ca toate nenorocirile să se întâmple în localități cu primari de la plusere.

  • vorbesti aiurea…la Dej este primar PNL, trecut de la PSD, si a luat foc autobuz nou abia pus in circulatie…nu apartenenta la un partid e problema

  • Pentru Eugen atunci cand iese un fum pe undeva înseamnă ca e o nenorocire.
   Dar un Colectiv, cand ni se spune ca avem tot ce ne trebuie, cum ti se pare Eugene?

 2. Praduiala USRista pe bani multi 🤮

 3. Nu pot să uit ce i-au făcut usereii lui Firea pentru autobuzele turcești…

  • Saracutza sârmă cât s-a zbătut! 😂😂😂

  • Vrem tracțiune bombelectrica. Nu ăsta e trendul? Ce mai băgăm partidele? Ce usr, psd, pnl, ppp, pxp, etc…toți aceleași fecale.

 4. Autobuzele respective au fost cumparate pe vremea fostului primar, care era de culoare galbena. Trolii sa o lase mai moale cu propaganda.