G4Media.ro

Autoarea seriei ”Harry Potter” anunță lansarea unui roman pentru tineri/ ”The Christmas…

Autoarea seriei ”Harry Potter” anunță lansarea unui roman pentru tineri/ ”The Christmas Pig” va fi lansat în peste 20 de limbi în 12 octombrie

Scriitoarea britanică J.K. Rowling, autoarea seriei literare „Harry Potter”, va reveni în librării cu un roman care se adresează tinerilor cititori şi a cărui lansare, în peste 20 de limbi, este programată pentru data de 12 octombrie, au anunţat marţi reprezentanţii editurii franceze Gallimard, relatează AFP.

Titlul din limba engleză al noului roman scris de celebra autoare britanică este „The Christmas Pig” („Porcul de Crăciun”).

  • „Jake este un băieţel foarte ataşat de porcul lui din pluş, alături de care împarte dintotdeauna atât momentele bune, cât şi cele rele. Până la acel Ajun de Crăciun, când se produce catastrofa: porcul din pluş a fost pierdut”, au precizat într-un comunicat reprezentanţii editurii Gallimard.

Scriitoarea J.K. Rowling, în vârstă de 55 de ani, este autoarea seriei literare „Harry Potter”, apărută în şapte volume publicate între anii 1997 şi 2007, care s-au vândut în peste 500 de milioane de copii pe plan mondial.

De atunci, scriitoarea britanică s-a orientat spre alte genuri de cărţi şi a scris mai multe romane care se adresează cititorilor adulţi, dar a revenit în 2020 la literatura pentru copii şi adolescenţi cu basmul „Ickabog”.

Romanul „The Christmas Pig” vizează publicul alcătuit din cititori cu vârste de peste opt ani, precizează reprezentanţii Gallimard Jeunesse.

Acest roman va fi publicat de Hachette Children’s Group în versiunea sa originală din Marea Britanie şi de editura Scholastic în America de Nord.

Volumul va fi publicat în aceeaşi zi în toate limbile importante de circulaţie europeană, precum şi în chineză, ebraică, japoneză, thailandeză şi turcă.

  • „Cititorii vor descoperi în această carte o minunată şi trepidantă aventură de Crăciun şi vor recunoaşte stilul artistic extraordinar al scriitoarei J.K. Rowling”, a declarat Hedwige Pasquet, preşedinta editurii Gallimard Jeunesse, citată în acelaşi comunicat.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: filmsi.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. „lord of the rings” e net superior!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.