G4Media.ro

Aurelian Pavelescu, despre acuzația că n-ar ma fi președintele PNȚCD: Persoanele care…

Aurelian Pavelescu, despre acuzația că n-ar ma fi președintele PNȚCD: Persoanele care au transmis acest fake news nu fac parte din partid, împotriva lor fiind depuse plângeri penale

Liderul PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a transmis G4Media.ro o reacție la acuzația că la summit-ul suveraniștilor de la Madrid nu ar fi participat în calitate de președinte, deoarece și-ar fi pierdut calitatea de membru ca urmare a candidaturii la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020, pe listele Partidului Ecologist Român.

”Informația potrivit căreia Aurelian Pavelescu nu este Președinte PNTCD și ar fi participat la Summitul de la Madrid ca persoana fizica nu este adevarata.

Calitatea de Președinte al partidului este certificata de Registrul Partidelor al Tribunalului București, care este public, ultima înregistrare fiind din august 2021, in urma Congresului PNTCD.

Persoanele care au transmis acest fake news nu fac parte din partid, împotriva lor fiind depuse plângeri penale. In ultimii ani partidul a fost hărțuit cu zeci de acțiuni in justiție, pe care le-a câștigat.

De asemenea, Aurelian Pavelescu ca Președinte PNTCD este înregistrat și la Autoritatea Electorală Permanenta, de asemenea informație publica.

La Congresul din august 2021 Cristian Terhes a fost ales Prim-vicepreședinte PNTCD”, se arată într-un punct de vedere transmis de Pavelescu G4Media.ro.

Context

Redăm mai jos precizările secretariatului PNȚCD, comunicat neasumat de vreo persoană:

”Având în vedere articolul publicat de către dumneavoastră în data de astazi, 3 februarie 2022, sub semnătura domnului Dan Tăpălagă, Partidul Național Țărănesc – Creștin Democrat dorește să vă informeze despre faptul că domnul Aurelian Pavelescu nu mai este președintele partidului, ca urmare a candidaturii la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020, pe listele Partidului Ecologist Român.

Această candidatură aduce de la sine o demisie de drept din partid, stabilită de legea partidelor politice prin Articolul 8, Aliniat 2 cât și de statutul partidului.

Aurelian Pavelescu împreună cu fostul prim-vicepreședinte George Rizescu, prin candidaturile lor pe listele altui partid politic, au lăsat partidul inert și fără conducere. In situația dată, 1/3 dintre organizațiile partidului s-au reunit și au stabilit o nouă conducere a partidului a cărei înscriere este în curs de soluționare.

Pe rolul instanțelor de judecată, se desfășoară procese de soluționare a problemelor din interiorul partidului.

Având în vedere cele prezentate mai sus, domnul Pavelescu a participat ca persoană fizică la acest summit, în condițiile în care nu a avut niciun mandat de a reprezenta partidul, dânsul nefiind membru al partidului.”

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Poti sa-i contrazici?
  Nici ei nu mai stiu ce si cand s-a votat, atat de obscuri au devenit. Vedem ce se alege si de PNL..

 2. mascariciul asta nu se mai da dus?mai aurica ,ridicol mai esti.

 3. Nici Câțu nu e președinte la PNL, că-i tot Johannis din 2013 încoace, cu adevărat … dar nu s-a gândit o clipă să profite de asta, ca să iasă cu pieptul înainte la interval și să amenințe ca prostul pe alți proști.

 4. Omul e clovn ar trebui angajat la circul de stat. Dacă nu era scandalul cu Simion nimeni nu mai știa de PNTCD și Pârvulescu. :)) Președintele care a terminat un partid istoric. Așa o să intre Pârvulescu in istorie.:)) Fix 0.

 5. Domnul Pavelescu a prins PNTCD la butoniera cleptocraților PSD. Este penibil.

 6. comentariul putinist al zilei

 7. Pavelescu, acest Corneliu Coposu al Romaniei.

 8. Ba Pavelescu daca o companie este in faliment insemna ca nu are manageri buni si ar trebui schimati . Daca acest partid nu optine procente la alegeri insemna ca nu e condus bine … deci ar trebui sa-ti dai demisia. Acest partid ce mai vrea de la viata politica …. care sunt proiectele acestui partid?

 9. Ca-n filmele cu prosti…Citu la PNL, Pavelescu la PNTCD, Isarescu la BNR.