G4Media.ro

AUR organizează hora unirii în centrul Iașului, deși primăria a anulat evenimentele…

AUR organizează hora unirii în centrul Iașului, deși primăria a anulat evenimentele publice din cauza pandemiei

Câteva sute de membri și simpatizanți ai partidului extremist  AUR organizează luni la Iași un eveniment de celebrare a unirii dintre Moldova și Țara Românească. Membrii AUR din Iași, dar și veniți cu autocare din localitățile învecinate merg la ora 10 în Piața Unirii din capitala Moldovei pentru o horă – eveniment tradițional în anii trecuți.

Primăria Iași a anulat însă în acest an toate evenimentele publice din cauza pandemiei de covid. George Simion, copreședinte AUR, a spus luni dimineață într-o intervenție la Antena 3 că AUR organizează evenimentul indiferent de situația pandemică și că dacă va fi amendat va atacat amenda în instanță.

”Basarabia e România” strigă simpatizanții AUR strânși în Iași.

În fruntea evenimentului se află George Simion și Claudiu Târziu, copreședinții AUR, și Călin Georgescu, candidatul la președinție al partidului.

Foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

31 comentarii

 1. Bravo lor. Singurii care mai au curaj intr-o tara calcata in picioare de autoritati

  • Zise acceleratu cu 2 clase
   Asta inseamna curaj ma ? Asta inseamna prostia si nesimntitrea fata de semeni

  • Încălcarea regulilor, sfidarea legii și disprețul arătat societății înseamnă tupeu, nesimțire și nepăsare, nicidecum curaj

  • Draggy-,dar la congresul PNL nu s- au încălcat regulile, nu s- au sfidat legile, nu au arătat dispreț,tupeu, nesimțire și nepăsare? Sau ciocul mic că noi suntem la guvernare.Si erau în spațiu închis, ăștia măcar sunt afara.

  • Draggy, tu încalci zilnic nu legea unui om, ci Legea Lui Dumnezeu.

  • Legea lui Dumnezeu o încalcă zilnic toți cei care dau dovadă de iresponsabilitate prin acțiunea lor și prin distribuirea de știri false , condamnandu-i astfel pe semenii lor la boală și la deces. Degeaba incercati sa detrunati discuția in mod diversionisit la congresul PNL, vorbeam despre altceva, ce fac cei de la Aur este îndreptat împotriva oamenilor și a moralei creștine.

  • @Draggy,

   toate legile omenești trebuie să se supună Legii Lui Dumnezeu!Ele nu nu pot veni în contradicție cu Legea Lui care este Cuvântul Lui sau Biblia.

   Dumnezeu nu dă voie nici unui om să violeze conștiința altui om. Ori a obliga pe cineva să se înțepe pe diferite pretexte: că-l dai afară de la lucru, că nu-i permiți să intre în magazin să-și cumpere lucrurile necesare, sau alte lucruri absolut esențiale acelei persoane, reprezintă o violare a conștiinței persoanei respective, când respectiva persoană consideră că acel lucru este rău pentru ea sau îi poate afecta relația cu Dumnezeu. În Biblie este scris :„Feriţi-vă de orice se pare rău.”(1 tesaloniceni 5:22) și „Fiecare să fie deplin încredinţat în mintea lui.”(romani 14:5) , „Tot ce nu vine din încredinţare e păcat.”(romani 14:23)
   „Dar pentru oricine va face să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi care cred în Mine, ar fi mai de folos să i se atârne de gât o piatră mare de moară şi să fie înecat în adâncul mării.”(matei 18:6)

  • Din moment ce Dumnezeu nu da voie nici unui om să violeze conștiința altuia, atunci nu mai faceți asta, nu le mai impuiati oamenilor capul cu tot felul de aiureli, lăsați-i sa decidă singuri si informați. Mai ziceți că sunteți și creștini și respectați legile Domnului.
   Cu ce încalcă legile Domnului o lege care apără omul de boală și îi oferă o metodă de prevenire? Biblia spune; ” Cel naiv crede orice cuvânt,dar cel prevăzător ia seama la pașii săi”(Proverbe 14:15) deci nu mai înnebuniți lumea cu știri false, lăsați-i sa se informeze și să apere de boală. Și „Planurile eșuează când nu există sfat, dar se împlinesc când sunt mulți sfătuitori”(Proverbe15:22), deci lăsați oamenii să fie sfătuiți de cei în măsură, doctori, cercetători, speicalisitt, oameni de știință, nu tot felul de neaveniți care își dau cu părerea
   Biblia vă spune ” Lucrările cărnii se văd clar și ele sunt: imoralitatea sexuală, necurăția, conduita nerușinată, idolatria, spiritismul, dușmănia, cearta, gelozia, izbucnirile de mânie, disputele, dezbinările, sectele, invidia, beția,chefurile și alte lucruri asemănătoare.Cu privire la aceste lucruri, vă previn, așa cum v-am prevenit deja: cei care practică astfel de lucruri nu vor moșteni Regatul lui Dumnezeu”(Galateni 5:19-21). Deci daca vreți in Regatul lui Dumnezeu lăsați-va de conduita nerușinată pe care o aveți la sectele dvs acolo, și prin care dezbinați oamenii, creați dispute și ceartă. Nu va mai țineți de spiritisme care n-au nici o legătură cu știința.
   Dacă credeți în Dumnezeu ar trebui sa faceți ce spuneți cuvantul Lui nu sa fiți uneltele celui necurat ” ca să vă asigurați de lucrurile mai importantea și, astfel, să fiți fără defect și să nu-i faceți pe alții să se poticneascăb până în ziua lui Cristos” ( Filipeni 1:10, Matei 5:3).

 2. Bode ? Dormi ?
  Alti primesc amenzi , rusi danseaza hora

  • @Andrei A
   Tie ti-ar prinde bine niste ore de limba romana!
   Cat despre Simion- el nu face ce nu au facut Catu si Bode la marele congres din toamna.

  • La fel și căpitanului dvs Simion i-ar prinde bine la cum vorbește. Și iar deturnați discuția la congresul PNL care n-are nici o legătură.

 3. Iarasi isi fac de cap nataraii lui Simion, ca la Parlament sau la primaria Timisoara, iar politia si jandarmeria vor asista impasibile si impotente la spectacolul sosocilor.
  Slugile lui Bode nu fac nimic pentru a face ordine, sunt cu gandul doar la pensiile speciale…

  • gresit!
   slugile lu’ Bode gonesc prin oras cu suta de omoara copii pe trecere!

  • Asadar iesenii care merg sa sarbatoreasca Unirea sunt toti „nataraii lui Simion”, nu? Decat sa va plangeti pe aici mai bine ati merge acolo sa le spuneti asta in fata.

  • Slugile lui Bode sunt alături cu sufletul de hauriști.

  • I-aș numi mai degrabă băieții veseli ai lui Simon dle aurist care îmi folosiți numele și am impresia că le-ar plăcea prin spate, din câte se aude, nu prin față.

 4. Pana la urma hora se va intampla iar dv nu puteti decat sa latrati pe aici, ca de obicei. Va sponsorizeaza cineva cand spargeti tastaturile de nervii neputintei?

  • De fapt dvs faceți așa din moment ce îmi folosiți numele și scrieți tot felul de aiureli neputincioși că nu mă puteți combate altfel. Cât despre hora extremiștilor de la Aur, e una a dezbinării, nu a Unirii deci puțin mă interesează.

 5. Si eu merg la hora organizata de unirea rusilor din rumînia

 6. Hora Unirii în Iași de 24 ianuarie a mai fost interzisă numai pe vremea lui Ceaușescu pentru că ar fi eclipsat sărbătorirea zilei de naștere a „iubitului conducător”

 7. Unde vă credeți ?
  Doar congresul PNL poate avea loc în timpul pandemiei.

 8. Brava tavarâşi! Davai! Davai!

 9. AbUR- iștii și- au găsit fraierii la Iași să- i accepte, moldovenii le- au dat interzis, iar timișorenui i- au luat cu pietr Cum să- i deranjeze Bode când Boc stă cu ei la discuții?

 10. 🤣🤣🤣 ce si-a luat-o circarul. Bai slugi putiniste in afara de legea aia cu 100k de material pirotehnic pt fiecare roman idolii vostri au mai propus ceva sau ei cred ca au fost votati sa faca circ pe la usile primariilor? Cand faci circ primesti circ. Bravo celor din iasi care au avut curajul sa ia atitudine, astia sunt adevaratii eroi nu circarii vostri platiti de moskwa.

  • Cel mai bine ar fi sa iti bati un cui direct untre ochi. Simion este singurul care mai are curajul sa nu tina capul plecat in fata dictaturii medicale.

  • Ești și Draggy cel haios?

  • Probabil este cel care folosește și numele meu. Asta e tehnica de secu pe care o folosesc la propaganda anti occidentală.

 11. Auritilor, daca putin ataca Moldova sper sa fiti in prima linie, in fata tancurilor. Asta ar fi dovada de patriotism, nu gargara pe care o faceti in Romania.

 12. Hora merge, oaia behaie 🤣🤣🤣🤣🤣

 13. Eu unul nu cred in sondaje.
  Nici macar Vadim Tudor, care prin educatie,cultura,prestanta era cu o mie de clase peste paraditii astia, nu a reust sa stranga mai mult de 20%.
  Ceea ce este interesant ca apar cu indemnuri la anarhie numai in momente critice.
  Eram in valul trei,ei erau in s trada in seara Pastelui Catolic.
  Cand indienii ardeau mortii pe strade ei urlau ca nu vor masti sau restrictii.
  Doar sa fii dement sa pui botul la mascarada asta.
  Pana in 2024 o sa aflam cine ii finanteaza si de unde primesc ordine..