G4Media.ro

AUR anunţă că a depus un proiect de lege prin care propune…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

AUR anunţă că a depus un proiect de lege prin care propune diminuarea la jumătate a impozitelor pe salarii / În schimb, partidul extremist propune impozitarea cu 1% a cifrei de afaceri a celor mai mari companii cu venituri mai mari de 50 milioane de euro, dacă profitul este mai mic decât 10% din cifra de afaceri

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a anunţat că printre priorităţile din această sesiune parlamentară se numără reducerea impozitării muncii în România. Astfel, AUR a depus în Parlament o iniţiativă legislativă prin care este propusă diminuarea la jumătate a impozitelor pe salarii. Proiectul de lege al formaţiunii „susţine impozitarea factorului generator de venituri, respectiv companiile care au o cifră de afaceri peste 250 mil. lei anual şi are în vedere ca factorului uman să-i fie recunoscute meritele şi să fie remunerat şi stimulat conform muncii prestate”, transmite News.ro

Prin proiectul iniţiat de AUR, angajaţilor români le rămân mai multe resurse financiare la dispoziţie, aceste venituri putând a fi orientate către consum, economii şi investiţii, potrivit comunicatului de presă al partidului.

Iniţiativa legislativă depusă de AUR susţine impozitarea factorului generator de venituri, respectiv companiile care au o cifră de afaceri peste 250 mil. lei anual şi are în vedere ca factorului uman să-i fie recunoscute meritele şi să fie remunerat şi stimulat conform muncii prestate.

Conform sursei citate, resursele pentru acoperirea diminuării bugetului de stat vor veni din impozitarea cu 1% a cifrei de afaceri a celor mai mari companii din România – sub 1.000 la număr – cele cu venituri mai mari de 50 milioane de euro, doar în cazul în care acestea declară pierderi sau o rată a profitului mai mică de 10% din cifra de afaceri.

Astfel, potrivit proiectului AUR, „contribuabilii care depăşesc veniturile totale de 250.000.000 lei într-un an fiscal, sunt obligaţi la plata unui impozit de 1% aplicat la valoarea cifrei de afaceri, dacă profitul brut impozabil rezultat în urma activităţilor desfăşurate este mai mic de 10% din venituri”, conchide sursa menţionată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

27 comentarii

 1. Prostovanii astia chiar nu sunt capabili sa inteleaga ceva!!

 2. Se pricep la economie astia hauriti cat vaka la cloxoane multiton

  • E unu la AUR care a venit acum de la Stanford . Catedra de economie. Dar a zis sa le faca mai intai niste cursuri de civilizatie si bune maniere.

 3. Din 2024 guvernează AUR și PSD, adio Romania

 4. Si de ce sunt extremisti musio ? Ca pune impozite la stapanirea straina si diminueaza impozitele pe munca ?!
  Sunt sigur ca nici comentariul asta nu apare , fiind extremist .

 5. Ordin de la Moskva sau ce ? De ce juma-juma ? FARA IMPOZITE !!! Numai lapte si miere cat se pot mulge vacile si albinele ..apoi rând la ajutoarele venite de la Moskva: o grenada, o dinamită, o mină …. Păi cum tovaresiku Simionov ? Trăiesc chiaburii ăștia prin muncă și au bani ? Hai să-i luăm si apoi de unde mai luăm ?

 6. Aurolacii colesterol, aurolacii colesterol

 7. De unde reiese ca AUR e partid extremist ?
  PSD nu e partid comunist ?
  USR nu e partid neomarxist ?
  PNL nu e un partid iohannist ?
  UDMR nu e partid extremist ?
  Daca AUR nu ar conta, nu l-ati baga in seama. Va e frica de ei ? Sa va fie !

 8. Nuuuuu, nu vreau să plătesc taxe mai mici! Jos labele de pe multinaționale! Huooo partidul extremist!

 9. Un articol propagandistic care nu ajută cu nimic nici la discreditarea AUR și nici la bunăstarea oamenilor. ca să depășiți limitele propagandei arătați cu argumente unde sunt greșelile propunerii legislative, nu dați sentințe.

  • pentru toti propagandistii AURolaci:
   orice impozitare suplimentară pe multi-naționale înseamnă prețuri mai mari, adică ror noi plătim, până la urmă. Așa că nu mai faceți pe haiducii, că nu vă duce capul nici să vindeți semințe. Marș!

 10. Procentajul AUR= Procentajul analfabeților din Romania
  Procentajul USR= Puținii oameni inteligenți și educați pe care îi mai are Romania.

 11. Iar si-au scos capul AURolacii🥵 Partidele extremiste oricum nu au nici o sansa.Vezi PRM-ul care la alegerile prezidentiale a ajuns cu debilul de Vadim la un scor de 30% apoi a disparut in neant. Extremismul nu are viitor decat trecut,asa va fi intodeauna.

 12. Ia hai sa ii votam și pe ăștia ca mai rău de atât nu are cum sa fie .

 13. Pluseaza – ca doar nu dau de la ei.
  A) PSD a zis CA mai mare de 100 milioane, AUR – 50 milioane
  B) PSD 16% impozit pe profit sau 1% din CA (adica profit mai mic de 6.5% din CA), care este mai mare. AUR 1% din CA daca profitul e mai mic decat 10%.

  Magari – dar nu avem surprize aici.

 14. Partidul „extremist” AUR

  Multumim G4, cum s-ar zice, esti o meezerie!

 15. Citesc și mă minunez.
  Partidul extremist AUR?
  A intrat în parlament prin vot???
  Mai rasfirati secu vaxxerilor .
  A propus diminuarea unor taxe și impozitarea smecherilor.
  Iar utili de serviciu licurici din piata sunt împotrivă.
  Este ca-n bancul cu ursu .
  Vaxxinati-va baieti ca este sigur.
  Se mai liberează pe aici.

 16. 1. Promite pr0stălăilor imposibilul.
  2. Obține voturi cat să ai putere
  3. Fură pr0stălăii până rămân in c*rul gol.
  Formulă implementată de 34 de ani de FSN, adică PSD-PNL-UDMR-AUR.