G4Media.ro

Au fost rănite 17 persoane în bombardamentele ruseşti din regiunea Herson /…

Sursa foto: Dimitar DILKOFF / AFP

Au fost rănite 17 persoane în bombardamentele ruseşti din regiunea Herson / Cel mai tânăr rănit este un bebeluş de două luni

În regiunea Herson, 17 persoane au fost rănite în bombardamentele ruseşti de luni, transmite News.ro, care citează Ukrinform.

Oleksandr Prokudin, şeful Administraţiei militare regionale din Herson, a declarat într-o postare pe Facebook că ”de dimineaţă până seara, ocupanţii au acoperit cu foc aşezările paşnice din regiune”.

Până în prezent, 17 persoane au fost rănite. Cel mai tânăr rănit este un bebeluş de două luni. În prezent, fetiţa se află în spital cu un traumatism cranian de gravitate moderată provocat de explozie.

Bunicul ei a fost ucis de Rusia, medicii continuă să lupte pentru viaţa mamei ei”, a scris Prokudin.

El a adăugat că, după-amiază, ocupanţii au bombardat partea centrală a oraşului Herson, omorând două persoane şi rănind alte zece. Alte două persoane au fost ţinta focurilor de armă în Beryslav.

Potrivit Ukrinform, numărul răniţilor în bombardamentele ruseşti asupra părţii centrale a Hersonului a crescut la zece. Printre cei răniţi se numără lucrători din domeniul sănătăţii şi un pacient al unei instituţii medicale.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...