G4Media.ro

Atacuri concertate la Paris împotriva taberelor de romi după apariția fake-news-urilor despre…

Atacuri concertate la Paris împotriva taberelor de romi după apariția fake-news-urilor despre un presupus hoț de organe care răpește copii cu o dubă albă

20 de persoane au fost reținute de Poliția din Paris după ce acestea au atacat taberele de romi din zonele Clichy-sous-Bois et Bobigny, transmite televiziunea BFMTV. Taberele de romi au fost luate cu asalt după ce pe rețelele sociale s-a viralizat informația că un rom de origine română sau bulgară ar răpi copii cu o dubă albă pentru trafic de organe.

19 dintre cei reținuți au fost arestați preventiv, potrivit BFMTV. Ei sunt acuzați de atacuri cu arme improvizate asupra taberelor de romi de la periferia capitalei franceze. Unii dintre cei acuzați au antecedente penale cu violență.

Poliția, primăria și procurorii au dezmințit în repetate rânduri zvonurile apărute pe rețelele de socializare, dar în zadar, scrie presa franceză: atacurile începute la jumătatea lunii martie au atins miercuri un vârf al violențelor.

Foto: Captura France 24

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Dubita loveste din nou.
    Nu conteaza natia.

  2. N-au mai apărut demult știri cu romi care fac nefăcute și imaginea proastă a țării. Ce s-a schimbat?
    Mai degrabă ne știu francezii ca o țară coruptă. Schimbăm asta atacând romii de lângă casa francezului?

  3. Nu au fost atacati de niciun francez, la periferiile jegoase unde si-au pus astia corturile stau maghrebieni, africani etc. Au fost atacati de salbatici veniti cu pluta in Europa, doar aia sunt atat de idioti sa puna botul la prostiile cu „duba neagra”, e plin internetul de asemenea atacuri comise in Africa, India, Pakistan etc pe tema asta. Whatsapp a limitat cu cateva luni in urma numarul de recipienti la un mass message la 200 tocmai pe tema asta, in urma unui asemenea atac in care au fost omorati 3 oameni in India sub acuzatia ca venisera sa fure copii.