G4Media.ro

Astăzi începe vaccinarea profesorilor. Cîmpeanu: 62 de centre mobile se deschid în…

Astăzi începe vaccinarea profesorilor. Cîmpeanu: 62 de centre mobile se deschid în toată țara. La București, centrul se deschide miercuri dimineață la Romexpo

Miercuri, 24 februarie, începe etapa specială de vaccinare a profesorilor. Până pe 10 martie, vor fi vaccinate doar cadrele didactice din învățământul primar, gimnazial, liceal și universitar și tot personalul din creșe din grădinițe, a anunțat ministrul Educației. În total, 62 de centre de vaccinare se deschid zilele acestea în toată țara, dintre care 42 de locații sunt pentru cadrele didactice din sistemul preuniversitar și 20 pentru cele din universitar, a comunicat marți seara Sorin Cîmpeanu.

În București, centrul se deschide la Romexpo, miercuri dimineață, și va funcționa ca loc de vaccinare comun pentru preuniversitar și universitar.

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, a declarat că peste 42.000 de angajați din sistemul de educație au fost deja vaccinați și 128.000 sunt programați în perioada următoare.

 

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Ce faci băi Cîțu le te ai trezit? Ai mâncat? Mie îmi vine să ți borăsc ce am mâncat de dimineață, hai la fetițe pe Ștefan furtună colț cu mircea vulcanescu acum că e aglomerat și nu se prinde populimea, vis a vis de intrarea în spitalul militar, spunei lui N&D să dărâme cocioabele de pe Ștefan furtună că e en gros de șobolani, șerpărie și mulți pakistanezi autohtoni

 2. Ce faci băi Cî țu le te ai trezit? Ai mâncat? Mie îmi vine să ți Borsec ăsc ce am mâncat de dimineață, hai la fetițe pe Ște fan fu rtu nă colț cu mir cea vulca nescu acum că e aglomerat și nu se prinde po pu limea, vis a vis de intrarea în șpriț alul mi litar, spunei lui N&D să dărâme cocioabele de pe Ște fan furtu nă că e en gros de șob olani, șe rp ărie și mulți pak istanezi autoht oni

 3. Eu nu inteleg un lucru:
  *datele sunt de pe site ul oficial Vaccinare
  Doze Moderna sosite in tara:
  12 ianuarie 14 000
  29 ianuarie 21 600
  4 februarie 42 000
  Total 77 600 doze sosite OFICIAL in tara

  Doze Moderna folosite pana la 23 februarie 2021 – comunicat oficial
  77 802 doze folosite

  Este o diferenta de 202 doze facute, dar care, daca aduni ce zic astia ca au primit de la Moderna, NU au venit in tara.
  Exista vreo explicatie logica? :)))

  Si, da, mai avem 1 288 420- 1 279 206 = 9 214 doze Pfizer si vreo 40 000 de rapeluri de facut in urmatoarele zile, pentru ca din jurul datei de 1 februarie nu s-au mai facut masiv imunizari cu Pfizer(au fost zile cu 600, 800 ca prima doza de Pfizer, maximum 7 000), se cam implinesc si cele 21 de zile.
  Practic, Gheorghita, cel putin pana luni, nu are cu ce vaccinuri sa imunizeze profesorii peste 55 de ani. Nu mai are nici Moderna, nici Pfizer.
  Dar are AstraZeneca din belsug :))))), cel putin 200 000 de mii cu care nu prea vor oamenii sa se vaccineze.

  • păi asta e si ideea să se folosească AstraZeneca că sunt din belsug … ma gandesc că n-or fi multi profesori or fi peste 55 si apoi era o idee că merge si peste 55.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.