G4Media.ro

Asociații ale magistraților cer măsuri urgente: Ministerul Justiției se dovedește incapabil a…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

16 comentarii

  1. ce aveti cu mine , oameni buni ?

    am un .. iq mediu

    sunt .. needucat

    nu am .. experienta de viata

    CE VRETI DE LA SUFLETUL MEU ?

    DE CE NU MA LASATI IN PACE ?

  2. S-a dovedit inca o data ca liberalul Catalin Predoiu este ca Duhul Sfant : nici nu strica, nici nu ajuta. I se potriveste un alt nume : Mister Aghiazma.

  3. Votati dragilor cum se cuvine pe 6 decembrie , mai e putin. Si o sa avem si digitalizare

  4. Problema ramane insa cu angajatii ministerului ce nu vor sa treaca la digitalizare. Exemplu: Dosar la judecatorie cu cerere atasata de acces online la actele dosarului astfel incat sa nu mai ma deplasez la arhiva pentru orice copie care sa-mi permita sa formulez caile de atac. Doamnele de la arhiva nici nu se sinchisesc sa scaneze actele depuse de parti in dosare pentru fiecare termen . Argumentele mai mult decat jenante: sunt prea multe pagini de scanat , de parca nu au super scanare care in 2 minute transforma in PDF sute de pagini. In aceste conditii sunt nevoit sa solicit dosarul in mod fizic pentru consultare cu drum la arhiva judecatoriei. Degeaba le explic doamenlor ca accesul online la dosar nu mai are nici un sens in lipsa scanarii si incarcarii in portal a actelor depuse de parti sau a minutelor de sedinta pentru fiecare termen. Ce sa mai discutam de deciziile aberante si partinitoare date de judecatori in multe dintre cauzele aflate pe rol. Ar trebui sa implementam roboti-software care sa analizeze si sa decida in dosare asa cum alte tari au inceput deja. In acest fel coruptia masiva existenta la nivel de instante ar fi eliminata. Pana atunci justitia este o himera.

  5. Nimeni din Romania nu vrea sa aplice inovațiile minime care in occident sunt de ani de zile.Sunt atatia trăitori care iau bani degeaba la stat, Orban da- i afara cauti firme cu IT- sti trimiteți in alte tari in shimb de experienta , plătești bine si o sa-ti faca tara Smart.Ce va pasa vouă politicienilor aveti bani relații nu stati la cozi la spitale la institutii cum a făcut Tariceanu si multi altii ca el.

  6. in caz ca suferiti de amnezie, parlamentul si multe institutii vitale sunt proprietatea pesede ..

  7. Nu va imaginati ce inseamna „Digitalizarea” la nivel Juridic. Tone de TBytes. Ii bate Maxim.

    Astia stiau ca e an electoral si nici macar n-au conceput Ideea de vot Electronic. 🙂

  8. votati USR+ si sunt sanse MAI MARI ca dupa 30 de ani de PSD+PNL+PMP+UDMR+miniUSL sa avem digitalizare

    de unde am sperantele astea? pentru ca dupa 30 de ani , in guvernul Ciolos s-a reusit un lucru nemaiauzit de USL-isti si UDeMeReu si de PMP/PNL/PDL si de miniUSL, eliminarea timbrului fiscal pentru cazier, pentru ca pur si simplu nu ii intereseaza ce se intampla zi de zi , ei vad doar macro la furat

  9. Aoleu, și constata si magiștrii, ex proprii sensibus, ca sunt ființe si ii infectează virusul!
    Domnilor, nu ziceați ca voi sunteți putere?!
    Dacă sunteți putere, nu puteți “judeca” rapid și eficient pe dl virus?!
    E mai “putere” virusul ca voi?! Cum e posibil una ca asta?!
    Sa dam lege ca virusul e criminal in masa și sa-l ducem la ICCJ sa-l judece repede, sa-l condamne și sa-l ducă la penitenciar! Pe viața, ca pedeapsa cu moartea e abolită!

  10. Justitie marca PNL, de aceea votez USR.

  11. Înca ceva:
    Magiștrii vor sa dispară dezbaterile orale din procese (ei zic din anumite procese, dar viața ne-a dovedit de atâtea ori ca, atunci când a fost instituit un precedent, a devenit obișnuința dacă nu chiar regula) pr motiv ca instanțele au devenit focare.

    Întreb și eu dacă magiștrii s-au îmbolnăvit din cauza justițiabililor sau din cauza lor, pentru ca justițiabilii nu intra in instante fără sa treacă de filtrul de jandarmi cu termometre și fără sa aibă procese sau sa fie programați in anumite intervale orare.

    Desigur, magiștrii nu zic asta, dar dacă e sa vorbim pe probe, arunci sa se dacă publice ANCHETELE EPIDEMIOLOGICE ale celor 546 de îmbolnăviți ca sa știm și noi exact care a fost cauza îmbolnăvirii și dacă sunt de vina justițiabilii pentru asta.

    Dacă nu justițiabilii sunt cauza, atunci e clar ca domnii magiștri au o problema, pentru ca mie mi se pare și ca vor sa scape de munca și ca nu mai suporta justițiabilii in fata lor si cred ca nu-si merita indemnizațiile sau ca trebuie restructurați.

  12. Ce-aveți frate cu Predoiu, ce-i cereți lui proiecte de lege?
    Nu ăsta e rolul lui. A fost numit ministru al Justiției ca să mențină și să folosească distrugerea ei de către Dragnea, Slugarel, Ciordache și PSD, nu să rezolve probleme, să împlinească promisiuni și alte aberații.
    Stați cuminți în banca, clasați dosare de corupți (inclusiv dosarul lui Predoiu) și muriți de Covid ăsta e rolul vostru sub USL.

  13. justitia româna.. o prostituata ninfomana de lux..cer, vor .. de 30 de ani cer doar salarii.. mai mari si mai mari.pensii speciale…inamovibilitate si atat.. nu raspund pentru nimic.. n ati scos 1 cuvant pana acum de digitalizare..castiga de 3 ori cat doctorii,ar fi frumos,asa in solidar sa ajute medicii pe sectiile covid..decat sa stea degeaba acasa si sa le intre 25000/luna pe card..

  14. Ce parere au asociatiile de magistrati? Manifestarile antistiintifice si care instiga la zadarnicirea combaterii bolilor afecteaza prestigiul justitiei? Culmea! In sentinte! Sau am uitat, ai lor sunt fara de pacat intotdeauna.

    https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/judecatoare-de-la-tribunalul-neamt-masca-are-aspect-de-botnita-si-prezinta-si-risc-asupra-sanatatii.html

  15. Eliminarea dezbaterilor orale afectează principiul contrarietății. Nu ar fi mai simplu ca dezbaterile să se facă prin videoconferință? Sau ăsta e un bun prilej să mai mușamalizeze niște dosare invocând criza covid? Situațiile în care se dezbat chestiuni de drept nu sunt nici 1% din cauzele aflate pe rol. Omul de rând nu dezbate chestiuni de drept. În lipsa susținerilor părților, procesul devine ceea ce vrea judecătorul să devină. Iar judecătorii și procurorii români nu dau pe dinafară de profesionalism și nici de respectare a drepturilor omului. M-aș fi așteptat de la aceste asociații să propună introducerea la scară largă a videoconferinței, nu să restrângă oralitatea procesului. De ce nu este prima soluție videoconferința? Vă este teamă de înregistrarea adevărului? Vă este teamă că nu o să mai mușamalizați dosare ca dosarul Țăndărei cum o făceați o dată?