G4Media.ro

Asociația Pro Infrastructură: Fisura de pe Autostrada Lugoj – Deva reclamată de…

Asociația Pro Infrastructură: Fisura de pe Autostrada Lugoj – Deva reclamată de ministrul Cuc e pe o porțiune pe care nu se va circula până în 2024

Asociația Pro Infrastructură (API) îl acuză pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, că a manipulat ”grosolan” informația despre fisura apărută în asfaltul de pe lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva pentru a justifica rezilierea contractului cu asocierea de firme spaniole.

Asociația, care fusese acuzată de Cuc că ia partea companiei spaniole Comsa, arată că fisura prezentată de Cuc este localizată ”la granița cu lotul 2 de la Holdea, acolo unde NU SE VA CIRCULA cel puțin până în 2024, tronson abia scos la licitație în 03.07.2019”.

API își reiterează poziția că lotul 3 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva, pe care CNAIR a refuzat să o recepționeze, este apt de trafic.

”Ieri, CNAIR și ministrul Cuc au declanșat un CIRC MEDIATIC făcut pe baza unei MANIPULĂRI GROSOLANE, prezentând o fisură în asfalt fără a preciza LOCUL acesteia: la granița cu lotul 2 de la Holdea, acolo unde NU SE VA CIRCULA cel puțin până în 2024, tronson abia scos la licitație în 03.07.2019. Este MANIPULARE să măsori cu pixul o crăpătură fără să spui că au existat ZECI de fisuri asemănătoare remediate pe multe segmente inaugurate recent, remedieri făcute ÎN PERIOADA DE GARANȚIE PE BANII CONSTRUCTORILOR”, arată Asociația Pro Infrastructură.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Hai ca ne-am aranjat! Incep sa se clarifice lucrurile….

  2. S-au certat pe spaga , oare ?