G4Media.ro

Asociaţia Pro Infrastructură: Autostrada A1 Sibiu-Boiţa probabil va fi deschisă în decembrie…

Sursa foto: Captură video

Asociaţia Pro Infrastructură: Autostrada A1 Sibiu-Boiţa probabil va fi deschisă în decembrie / Stadiul fizic al lucrărilor – 80% / Cei 13,17 km sunt singurii kilometri de autostradă care vor fi daţi în trafic în acest an

Asociaţia Pro Infrastructură afirmă, marţi seară, că Autostrada A1 Sibiu-Boiţa probabil va fi deschisă în decembrie, întrucât stadiul fizic al lucrărilor este 80%. Până atunci, şoferii vor trebui să mai facă faţă coloanelor şi blocajelor din zona Tălmaciu-Şelimbăr. Potrivit ONG-ului, cei 13,17 km sunt singurii kilometri de autostradă care vor fi daţi în trafic în acest an, relatează News.ro

”Autostrada A1 Sibiu-Boiţa probabil va fi deschisă în decembrie. Şoferii mai au câteva luni de aşteptare ca să scape de blocajele din zona Tălmaciu-Şelimbăr”, a transmis, marţi seară, Asociaţia Pro Infrastructură.

Potrivit organizaţiei, deşi termenul contractual de finalizare este aprilie 2023, adică 3 ani de la ordinul de începere aferent lucrărilor emis în 30.03.2020, cei de la Porr au ajuns la un stadiu fizic de aproape 80% şi au toate şansele să inaugureze lotul în decembrie.

”Ba mai mult, dacă accelerează în perioada de toamnă, pot fi gata cu deschiderea la sfârşit de noiembrie, însă probabil îşi vor calcula paşii pentru decembrie, înainte de închiderea sezonului, la adăpostul termenului-limită din contract”, a mai transmis Asociaţia Pro Infrastructură.

Organizaţia afirmă, de asemenea, că cei 13,17 km dintre Sibiu (Şelimbăr) şi Boiţa sunt singurii kilometri de autostradă care vor fi daţi în trafic în acest an.

”Alături de ei, pe 21 aprilie şi 28 iulie, s-au inaugurat cei aproape 40 de kilometri de pe DEx12 Balş-Slatina, primele loturi de drum expres veritabil din România. Atât pentru 2022”, a mai transmis organizaţia.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. De unde stie ulica asta cand se termina cnstructia? Tine doar de muncitori, ingineri si manageri. Nici macar Oceanografa Bechtel nu are vreo valoare de prognozator. Poate de crizator…

    • De ce sa nu știe? Contrar paraziților pnl/psd de prin ministere care pierd vremea de pomana, cei de la P.I.au dreptate, contrar amatorilor din CNAIR

    • Ha, ha, ha, piședisto-pounelisto-haurarii maronii sunt foarte competenți. Vedem asta zi de zi. Mizerie mică ce ești tu. Sicktir!

  2. A se traduce „şoferii mai au câteva luni pâna la blocajele de la Boița”

  3. Pro Infrastructura = ONG-ul lui Drulă Rangă prin care sifonează banii statului român!

    • Prespălatule, spune tu drept (ca să ni-l strângi la piept cu sârg !) ai avut cumva butic pe la metrou? Mizerie mică care ești tu ! Jet !