G4Media.ro

Aquaman, pirați, dinozauri și diavoli: Sâmbătă se desfășoară cursa bărcuțelor făcute din…

Sursa foto: Opinia Timișoarei

Aquaman, pirați, dinozauri și diavoli: Sâmbătă se desfășoară cursa bărcuțelor făcute din materiale reciclabile pe canalul Bega, la Timișoara / Programul Make it! Race it! Recycle it!

Ediția 2024 a „Make it! Race it! Recycle it!” pe Bega va avea loc sâmbătă în 15 iunie, de la ora 10.00, în deja tradițională locație din zona Parcului Alpinet, în spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara, anunță Opinia Timișoarei.

Cursa pe canalul Bega din acest an a ajuns la cea de-a opta ediție, iar participanții, după ce și-au pus imaginația și creativitatea la treabă, sunt așteptați să-și măsoare forțele pe apele răului ce străbate orașul.

Concurenții din acest an au ales teme variate pentru a celebra mediul. Personajele din Miami Bici întâlnesc Village People, Aquaman se lupta cu pirați și dinozauri, diavolii se dau în carusel, totul este posibil în lumea Make it! Race it! Recycle it!, cu multă creativitate din partea participanților.

Spectatorii vor putea admira ambarcațiunile sâmbătă, 15 iunie, începând cu ora 9:30, pe malul Begăi, în zona Parcului Alpinet, în spatele Catedralei. Startul primei curse se va da la ora 10.30.

Ambarcațiunea care va parcurge distanță dată în cel mai scurt timp va câștigă titlul de „Cea mai rapidă ambarcațiune”. Premiile pentru „Cea mai făină temă”, „Premiul de Popularitate” și „Premiul special EcoStuff” precum și cele 5 premii surpriză vor fi decise de juriul competiției.

După curse, fiecare echipaj își va demonta ambarcațiunea și va recupera sau va da spre reciclat deșeurile reciclabile din care a fost construită.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...