G4Media.ro

Aproximativ 1,5 milioane de apeluri au fost preluate în ultimele două luni…

Aproximativ 1,5 milioane de apeluri au fost preluate în ultimele două luni de la românii care au probleme cu programarea la vaccinare

Comitetul Național de Coordonare a Acțiunii de Vaccinare (CNCAV) a publicat miercuri mai multe statistici referitoare la activitatea centrelor de preluare a apelurilor venite de la oamenii care întâmpină dificultăți cu programarea la vaccinare.

În total, în ultimele două luni, aproximativ 1,5 milioane de apeluri au fost preluate de cei 1.268 militari din cele 47 de structuri Call Center.

Statisticile prezentate de CNCAV:

 • 27.000 de apeluri/zi este media din ultimele 50 de zile;
 • 17.500 de apeluri/zi este media zilnică de la operaționalizarea centrelor;
 • 1.453.570 de apeluri preluate în ultimele 2 luni de zile
 • 1.268 de militari în 47 de structurii Call Center cu 501 linii telefonice asigură suportul persoanelor pentru programarea la vaccinare și sprijinul direcțiilor de sănătate publică județene.
 • 4.114 personal militar și civil din MApN implicat în campania de vaccinare

Marți, Comitetul naţional pentru vaccinarea anti-COVID a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost administrate 48.200 de doze de vaccin, în total fiind administrate, de la începutul campaniei, 1.918.443 de doze unui număr de 1.254.800 persoane.

sursa foto: RO Vaccinare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. 1.5 milioane de raspunsuri „nu sunt locuri”, „nu se poate” in timp ce cazonii si famiile lor se vaccinau fara programare.

 2. Pai, sa le „ofere” Valeriu Gheorghita un loc la Vaccinarea paralela!
  Valeriu Gheorghita l-a „pârât” pe Vlad Voiculescu la Premierul Vasilica Câtu, pentru ca Vlad Voiculescu a dat in vileag VACCINAREA paralela, care se face cu STIINTA si Aprobarea lui Valeriu Gheorghita, cel care APROBA ca Vaccinurile sa ajunga in Centrele de vaccinare „paralele” cu Platforma OFICIALA de Programare cu care ne abureste el la TV!!!

  „buletindebucuresti, 9 Martie 2021: „Vaccinarea paralelă! Datele publicate de ministrul Vlad Voiculescu scot la iveală un sistem de vaccinare care ocolește platforma oficială.
  Datele oficiale publicate de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, pe platforma oficială inaugurată pe 5 martie, scot la iveală un sistem paralel de vaccinare. Pe lângă centrele oficiale de vaccinare, accesibile în platforma națională și pe care se fac programări, mai există încă de 4 ORI mai multe Centre care NU apar pe platformă – de la spitale, la instituții militare sau ale Ministerului Afacerilor Interne.
  O situație făcută pe 5 zile, adică datele care sunt acum accesibile, arată că mai MULT de 60% din vaccinări s-au făcut IN AFARA Centrelor de vaccinare din Platforma Oficială. Aproape 80% dintre Centrele din București NU apar pe platforma RoVaccinare. Din 48 de centre, doar 11 sunt disponibile pentru programare pe platformă, în timp ce celelalte sunt fie cu circuit închis, fie blocate de Institutul de Sănătate Publică.
  Organizarea vaccinării.
  Să recapitulăm pentru început cum anume a fost organizată vaccinarea în România, pe faze, cum se fac programările și care sunt centrele de vaccinare.”

  Vaccinarea paralela e pentru privilegiatii Romaniei!
  Din acest motiv Vlad Voiculescu a deranjat, iar Vasilica Catu l-a pus la punct!
  Bravo, Vlade, tine-o tot asa, ai deranjat musuroaiele de privilegii ale celor care ne sfideaza de 30 de ANI!

 3. pai are grija armata de speciali, se stie nu?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.