G4Media.ro

Apple promite update-uri de securitate timp de cinci ani / Decizia vine…

Sursă foto: Unsplash

Apple promite update-uri de securitate timp de cinci ani / Decizia vine pentru a se conforma noilor norme pentru securitatea produselor din Marea Britanie

Utilizatorii de iPhone vor beneficia de cel puţin cinci ani de update-uri de securitate, anunţă Apple, confirmând ceea ce deja constituia o regulă nescrisă, transmite News.ro.

Posesorii de iPhone erau obişnuiţi să beneficieze timp de cinci ani de suport software, însă, până acum, Apple nu-şi luase o obligaţie clară în aces sens.

Acum, pentru a se conforma noilor norme pentru securitatea produselor din Marea Britanie, Apple a promis răspicat că va oferi update-uri de securitate pentru iPhone timp de cel puţin cinci ani.

Apple lansează, uneori, update-uri de securitate şi pentru unele dintre cele mai vechi iPhone-uri. În ianuarie, de exemplu, un astfel de update a fost lansat pentru iPhone 5S, care are aproape 10 ani.

Durata update-urilor software a fost vreme îndelungată unul dintre principalele atuuri ale iPhone-urilor în faţa smartphone-urilor cu Android.

Recent, însă, Google şi Samsung au promis şapte ani de update-uri de securitate, ceea ce mută avantajul în curtea celor doi parteneri.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...