G4Media.ro

Aplicaţia Truth Social a lui Donald Trump a fost descărcată de 170.000…

sursa foto: Twitter

Aplicaţia Truth Social a lui Donald Trump a fost descărcată de 170.000 de ori pe App Store al Apple, de la lansarea sa de duminică

Aplicaţia Truth Social a lui Donald Trump a fost descărcată de 170.000 de ori pe magazinul de aplicaţii App Store al Apple, de la lansarea sa duminică seara, potrivit companiei de cercetare Apptopia, transmite Reuters, citată de News.ro.

Aplicaţia creată de compania condusă de fostul preşedinte american a fost cea mai descărcată aplicaţie din magazinul Apple la scurt timp după ce a fost făcută publică.

Aşteptarea mare şi precomenzile pentru aplicaţie au dus probabil la volumul mare de descărcări, a spus Apptopia.

Lansarea a restabilit prezenţa lui Trump pe reţelele sociale la mai bine de un an după ce acesta a fost interzis de YouTube, Facebook şi Alphabet, în urma atacului din 6 ianuarie 2021 la Capitoliu al susţinătorilor săi, după ce a fost acuzat că a postat mesaje care incită la violenţă.

Condusă de fostul reprezentant republican al SUA Devin Nunes, Trump Media & Technology Group (TMTG), compania din spatele Truth Social, se va alătura unui portofoliu în creştere de companii de tehnologie care se poziţionează drept campioane ale libertăţii de exprimare şi speră să atragă utilizatorii care simt că opiniile lor sunt suprimate pe platforme precum Twitter, Facebook şi YouTube.

Până acum, niciuna dintre companii, care includ concurenţii Twitter Gettr şi Parler şi site-ul video Rumble, nu s-a apropiat de popularitatea omologilor lor mainstream.

sursa foto: Twitter

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Aplicatia e un CIA honeypot!

  2. Daca ai curiozitatea sa afli nivelul de gandire al utilizatorilor acestei reţele, iti faci un cont si astfel vei fi surprins sa constaţi că, prin comparaţie, hauristii nostri sunt docţi.😀

  3. „Truth Social”? Adevarul cui? Ca pana la urma totul tine de punct de vedere. Si acum pot spune ca e noapte afara. Aaaa, ca nu e la noi, ok, dar este in alta tara pe cealalta parte a Globului. Cam asa si Trump. Nu minte. Doar ca e un alt adevar. Ce daca nu se reflecta in lumea reala. Poate se va reflecta prin Multiverse sau prin visele lui de dictator.

    • Pământul fiind plat…

  4. Puțin, doar atâția postaci?