G4Media.ro

Anunț important de la Ministerul Educației: Structura anului școlar 2019-2020 nu a…

Anunț important de la Ministerul Educației: Structura anului școlar 2019-2020 nu a fost modificată / Precizarea vine după apariția unor ordine false pe rețelele de socializare

Anunțuri false de reîncepere a școlii sunt distribuite online, pe fondul amânării unui anunț oficial final din partea Ministerului Educației cu privire la structura anului în curs și la destinul examenelor. “Anunț important: structura anului școlar 2019-2020 nu a fost modificată!”, a comunicat oficial, în urmă cu puțin timp, Ministerul Educației, într-un comunicat remis Edupedu.ro.

Reacția oficială a Ministerului vine după ce pe rețelele de socializare a apărut un ordin fals privind reluarea în școli a cursurilor suspendate din cauza pandemiei COVID 19. Documentul – catalogat oficial drept un fals de către Ministerul Educației – simula inclusiv semnătura ministrului și antetele guvernului și al ministerului. Amintim că este pentru a doua oară în aceeași săptămână când structuri false ale anului școlar sunt distribuite pe rețelele de socializare.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.