G4Media.ro

ANRE a aprobat înfiinţarea de noi capacităţi energetice cu putere totală instalată…

Sursa foto: Pixabay

ANRE a aprobat înfiinţarea de noi capacităţi energetice cu putere totală instalată de peste 167 MW

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a aprobat înfiinţarea de noi capacităţi energetice cu putere totală instalată de peste 167 MW, relatează news.ro

”În şedinţa Comitetului de reglementare al ANRE din data de 13.07.2022, au fost luate în discuţie şi aprobate următoarele: acordarea Autorizaţiei de înfiinţare pentru realizarea noii capacităţi energetice Centrala Termoelectrică în Cogenerare Midia Năvodari, cu puterea electrică instalată de 77,8 MW şi maximal debitată de 16,3 MW, societăţii ROMPETROL ENERGY SA, cu durata de valabilitate de 26 de luni; acordarea Autorizaţiei de înfiinţare pentru realizarea noii capacităţi energetice Centrala electrică fotovoltaică (CEF) Oradea, cu puterea electrică instalată de 90,035 MW şi maximal debitată de 86,565 MW, societăţii ECO SUN ORADEA SRL, cu durata de valabilitate de 15 luni”, anunţă ANRE.

Toate autorizaţiile de înfiinţare acordate vor contribui, ulterior punerii în funcţiune a capacităţilor energetice, la creşterea puterii electrice instalate în

ANRE anunţă că va continua analiza capacităţilor de producere a energiei electrice şi publică, în mod regulat, pe pagina proprie de internet, rapoarte detaliate privind situaţia actualizată a puterilor instalate, relatează news.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Nu se va produce nici un watt , deoarece ONG-urile vor găsi judecători #iști, care vor anula decizia respectivă .

  • Ai citit doar titlu putleristule si ai postat cat sa-ti faci norma de trol auro_pesedos
   Ambele sunt investitii private iar una e fotovoltaica. Privatul face ce vrea cu banii lui.

  • @Sabin cred că glumești când spui că privatul face ce vrea cu banii lui . Eu nu îmi permit să adresez jigniri, așa cum faci tu .

 2. După ce au închis Termocentrala Mintia cu o capacitate de 1200 MW te lauzi cu 167 MW din care jumătate e energie solară. Măcar dacă tăceau.

 3. 26 de luni termen de implementare ..care se vor transforma in 60 luni.

  Mai bine taceu incompetentii astia

 4. Plutocratia ne vrea saraci, dragii mei. Prea bine incepuse sa ne mearga …

 5. Se vede…

 6. Ce nu pricepi tu mosule, este ca tocmai neomarxistii tai blochează proiectele… Toate ong-urile ce se opun sunt finanțate de la moscova, care nu are interesul sa avem nici gaze de șist, nici aur de la roșia montana, nici gaze și petrol din marea neagra, nici microhidrocentrale, nici gazoducte, nici autostrăzi. Avem în schimb grija de șoarecele mov sau de musca cu capul mare. Dacă nu ne debarasa de toți ăștia, doar de șoareci și muște vom avea parte.

 7. eeeeee da! cum a fost angajata consiliera elecricianului-sef-de-la-anre …la prima sedinta i-a pus la treaba! bravo pu toare mica!