G4Media.ro

FOTO Angajații din aparatul de lucru al Guvernului, în grevă japoneză

Sursa Foto: G4Media.ro

FOTO Angajații din aparatul de lucru al Guvernului, în grevă japoneză

Angajații din apartul de lucru al Guvenrului se află, vineri, în grevă japoneză. Aceștia au afișat anunțul ”grevă japoneză” pe ușile birourilor din Palatul Victoria sau poartă banderole pe braț, potrivit imaginilor obținute de G4Media.ro.

greva japoneza angajat guvern
Sursa Foto. G4Media.ro
greva japoneza birou
Sursa Foto: G4Media.ro
Sursa Foto: G4Media.ro

Zeci de angajați din aparatul de lucru al Guvernului au organizat, marți, un protest spontan în fața Palatului Victoria. Liderul sindical, Noni Iordache, a declarat pentru G4Media.ro că angajații cer salarii mai mari și declară că se simt disciminați.

”Suntem vârful administrației, vorbim de cancelaria preierului, Secretariatul General al Guvernului, ANAP (agenția națională de achiziții publice) corpul de control al premierului, care din 2015 n-au mai beneficiat de o majorare salarială, cu excepția celei din decembrie de 5%”, a declarat Iordache pentru G4Media.ro

El a precizat că media veniturilor la această categorie bugetară este undeva la 5000 de lei net.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Super. Poate asa muncesc si ei pentru ca greva japoneza inseamna munca, pe cand atunci cand nu fac greva nu cred ca muncesc.

    • macar daca ar aprofunda „LEGE nr. 544 din 12 octombrie 2001 privind liberul acces la informațiile de interes public. ” cu normele aferente de aplicare.
      Sa vada si ei ce gresesc… si altii… ce e in neregula la legea aia de fiecare institutie publica raspunde cu ce are chef si in cele din urma trebuie sa dai in judecata ca sa obtii ceva?!

  2. bine ca au voie pe Facebook… posteaza ei ceva anonim cu.. Felicitari

  3. Guvernul e in campanie electorala, nu mai guverneaza. Sa stea acasa, nu li se va simti lipsa.

  4. Adica sunt in team building in Japonia? Oricum activitatea lor nu se simte ba chiar cred ca lucrurile vor merge mai bine daca nu mai „muncesc”.