G4Media.ro

Andrei Baciu: Peste 25.600 de persoane au primit deja doza a treia…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Andrei Baciu: Peste 25.600 de persoane au primit deja doza a treia de vaccin anti-COVID/ Numărul persoanelor vaccinate marţi cu prima doză a trecut de 20.200

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, anunţă că, pe parcursul zilei de marţi, peste 25.600 de persoane au primit doza a treia de vaccin anti-COVID-19, în timp ce numărul persoanelor vaccinate cu prima doză a trecut de 20.200. „Dacă oprim răspândirea virusului vom avea mai puţine restricţii şi mai multe activităţi economice şi sociale deschise”, subliniază el.

  • „Cele mai recente cifre! S-au împlinit 9 luni de la administrarea primei doze de vaccin anti-covid în România. Astăzi am dat startul unei noi etape, iar românii care au mai mult de 6 luni de la încheierea schemei primare au putut să facă doza cu numărul 3. A fost aglomeraţie în toate centrele din ţară şi mă bucur că în fiecare zi vedem că sunt tot mai multe persoane care aleg să se imunizeze prin vaccinare”, a afirmat Andrei Baciu, marţi seară, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că datele din centrele de vaccinare arată că sunt deja 25.608 de persoane vaccinate cu doza 3 şi 20.245 de persoane vaccinate cu prima doză, marţi.

De asemenea, în ultimele ore s-au programat în platforma #RoVaccinare 39.055 de persoane pentru vaccinul Pfizer/BioNTech şi 2.806 persoane pentru Moderna.

„Dacă oprim răspândirea virusului vom avea mai puţine restricţii şi mai multe activităţi economice şi sociale deschise. Reuşim împreună!”, a conchis Baciu.

sursa: News.ro, sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Yey, hip, hip, ura, acusica anunță că suntem pe primul loc în univers la doza a 3 a, ce realizare megaextramareata, iar Baciu n-a vaccinat încă vulnerabilii intr-o proportie decentă cu prima doză. Dragă chilotar, or să fie 10% vaccinati cu 3 doze, vor fi ei ultramegaprotejati la nivel individual, dar ce te faci cu 70% care nu sunt vaccinati cu nicio doză, ce te faci cu societatea in ansamblu?