G4Media.ro

Anca Dragu caută voluntari pentru echipa sa de comunicare: Tinerii trebuie să…

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Anca Dragu caută voluntari pentru echipa sa de comunicare: Tinerii trebuie să aibă posibilitatea de a căpăta experienţă

Preşedinta Senatului, Anca Dragu, anunţă că doreşte să includă în echipa sa de comunicare doi voluntari, tineri „creativi”, „perspicace”, CV-urile fiind aşteptate până pe 28 februarie, inclusiv.

„Eu şi colegii mei avem convingerea că tinerii trebuie să aibă posibilitatea de a căpăta experienţă în instituţiile statului. De aceea, căutăm doi voluntari care să facă parte din echipa noastră de comunicare într-un internship pe durata a 3 luni. Vrem alături de noi tineri care au încredere în ei şi în noi, care sunt creativi, perspicace, cărora le este firesc să lucreze în echipă şi care vorbesc fluent limba engleza, iar gramatica limbii noastre nu reprezintă un mister pentru ei. Trebuie precizat că spiritul de iniţiativa şi simţul umorului sunt foarte importante”, a anunţat Anca Dragu, pe Facebook.

Cerinţele enumerate sunt: absolvenţi de liceu, studenţi sau absolvenţi de program universitar licenţă; minimum 1 an experienţă de voluntariat; experienţă în project management reprezintă un plus, disponibilitate minim 20 de ore pe săptămână, utilizează cu uşurinţă platforme precum: Facebook, Instagram, Tweeter, Linked In, capacitate de analiză şi înţelegere a statisticilor conturilor de social media; să fie la curent cu trendurile din online şi să ştie să identifice oportunităţile de comunicare în mediul digital.

„Pe scurt, căutam doi digital savy. Până pe 28.02.2021, ora 23,59, aşteptăm (…) CV-ul însoţit de un scurt text în care te caracterizezi: cine eşti, ce crezi că ai învăţat până acum din experienţele tale şi ce planuri de viitor ai”, a precizat Dragu.

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. vorbeste romana, fai comunicatoareo, ca acum nu mai esti la raport la Langley

 2. aproape trist. asta inseamna sa-ti vezi de fisa postului.

 3. Duamna „doctor” Bideu preda la facultate „remedial English”, adica un fel de romana de a sasea pentru negrii de culoare ajunsi (inexplicabil pentru o tara normala) studenti.

  Dar la Unitatea George Washington nu erau atatea resurse, deci poti sa scrii si savy in loc de saVVy.

  Functia bate gradul, si gradul bate ortografia.

 4. LUATI LECTII DE LA ANAF!

  LI S-A ORDONAT SA II CHEME LA AUDIERI PE CEI CARE SI-AU FACUT DECLARATII IN ANII ANTERIORI SI SI-AU PLATIT IMPOZITELE. ASA CA AU TRIMIS NOTIFICARI CA NU TI-AI DEPUS DECLARATIILE SI ITI STABILESC EI CAT AI DE PLATIT !

  CE ZICETI DE ASTA ? DIABOLIC NU ?

  CIORBEA NU SI-A PLATIT IMPOZITE 10 ANI. IN FINAL I-AU DAT O AMNISTIE FISCALA. SA-I MEARGA FULGII !

 5. Politicieni de feisbuc, rezultate reale zero, postari pe online cu duiumul. Ca si voiculescu si arafat. Eroi de internet cu morti arsi in spitale, transferati tarziu in strainatate etc.

 6. Şefa Senatului, anunţ care încalcă legea – Anca Dragu s-a RAZGANDIT după ce a fost luată la rost.
  Preşedintele Senatului, Anca Dragu, anunţă că doreşte să includă în echipa sa de comunicare doi voluntari, tineri „creativi”, „perspicace”, CV-urile fiind aşteptate până pe 28 februarie, inclusiv.
  Anunţul iniţial încălca prevederile legale referitoare la remunerarea muncii în sistem internshipă, astfel că Anca Dragu a revenit şi a precizat că, de fapt, NU este vorba despre muncă voluntară.
  Legea 176/2018 privind internshipul interzice însă prestarea de munci neremunerate în acest mod.
  După ce a fost luată la rost de internauţi, Anca Dragu a revenit cu precizări. „În urma reacțiilor apărute în comentariile ultimei postări, este necesară o clarificare: stilul informal de a scrie poate fi câteodată interpretat eronat. Voluntarii, adică cei dornici de implicare, nu cei care prestează activități de voluntariat, vor fi contractați și REMUNERATI după normele in vigoare, anume după legea 176/2018”, a scris şefa Senatului.

 7. Cu partidul nostru -m frunte,
  Obținem victorii multe!