G4Media.ro

ANALIZĂ Edupedu.ro: Notele la Evaluarea Națională cresc accelerat / Procentul mediilor peste…

ANALIZĂ Edupedu.ro: Notele la Evaluarea Națională cresc accelerat / Procentul mediilor peste 5 a ajuns pentru prima dată peste nivelul dinaintea introducerii camerelor de luat vederi în sălile de examen

Peste 82% dintre elevii care au susțiunut Evaluarea Națională în 2022 au luat medii peste 5, a anunțat ministrul Educației joi, într-o conferință de presă. Este cel mai mare procent din ultimii 10 ani, de la introducerea, în 2012 a camerelor de filmat în clase, potrivit unei analize Edupedu.ro.

Sunt 221 medii de 10. La Limba română 810 note de 10, și 2966 de medii de 10 la matematică, a mai spus ministrul.

Procentul a fost aproape de 80 și în 2015, când ministru era tot Sorin Cîmpeanu.

În 2012, în urma reformei Funeriu, au fost introduse camere de luat vederi în toate sălile de clasă de la examenele naționale. (Foto: Pexels.com)

Citește toată analiza pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Logic, subiectele sunt din ce in ce mai simple. Iar pentru gramatica infioratoare pe care o practica multi elevi nu se pierde nici măcar un punct din nota finala.

  2. Daca le ieftinim suficient de mult, toata lumea isi va lua cate un Ferrari!!

  3. Subiecte usoare, distractie totala, Cimpeanu cel mai tare ministru ever, cele mai bune rezultate, tra la la, pe scurt, furatul caciulii in stil mare.
    La Bucuresti, sunt cam 1700 de medii peste 9.5, inainte de contestatii;anul trecut, erau in jur de 1050 peste 9.5 , dupa contestatii.
    Invatamantul romanesc e pe maini bune, produce analfabeti cu medii peste 8 cel putin. Bravo! :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

  4. Numai rau-voitorii mai sustin ca burdujile fac faciltati in occident ca sa invete mai mult.