G4Media.ro

Ana Maria Popa, managerul teatrului din Sfântu Gheorghe, cere sancționarea dură a…

Foto: Sepsi OSK

Ana Maria Popa, managerul teatrului din Sfântu Gheorghe, cere sancționarea dură a clubului de fotbal Petrolul Ploiești după scandările anti-maghiare pe stadionul echipei Sepsi

Ana Maria Popa, manager al Teatrului „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe, cere Federației Române de Fotbal (FRF) să sancționeze persoanele din galeria Petrolului, dar și a clubului prahovean, după ce acești au scandat mesaje xenofobe și anti-maghiare pe stadionul clubului Sepsi Sfântu Gheorghe, transmite GSP.ro.

”Este inadmisibil ce mi-a fost dat să aud pe stadion. Țin să menționez că suporterii echipei Sepsi OSK sunt oameni pașnici, calmi, civilizați care merg pe stadion în familie și cu copii de cele mai multe ori. În calitate de mamă, cetățean îngrijorat și suporter Sepsi OSK, nu voi permite să mă mai simt umilită sau jignită atunci când vreau să îmi susțin echipa. Stimați oficiali, dragă Federație, așa vrem să ne creștem copiii? Acesta este exemplul pe care vrem să îl dăm? Eu spun NU, spun STOP și solicit să se ia măsuri drastice și urgente!”, a scris Ana Maria Popa pe Facebook.

”Așa nu se mai poate! Asumați-vă răspunderea și nu vă mai ìntoarceți privirea! Au fost 20 de minute de injurii de cea mai joasă speță, de instigare la ură, de mizerie pură fără ca cineva să schițeze vreun gest, este prea mult!”, a mai transmis managerul teatrului covăsnean.

La câștigată de covăsneni cu 2-0, galeria Petrolului a scandat minute în șir injurii la adresa gazdelor. Suporterii și jucătorii echipei Sepsi sunt înjurați deseori la deplasările din țară, dar și la meciurile pe teren propriu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Meciurile de gladiatori nu sunt mers la opera.La meci te duci sa vomiti primar ( primal) toate bazaconiile din subconstient. E o terapie ieftinā, de mii de ani.
  Ori de ce se lupta 22 de idi-oti pentru o minge ca s-o bage intr-o poartā? De ce isi distrug creierele in ring cu pumnii, picioarele? Evident ca noi platitorii de bilet sa nu facem asta si sa ne eliberam proiectiv.
  Madama n-a auzit de rolul terapeutic al injuraturii. Bufff! femininul a ocupat si stadioanele.

  • Foarte adevărat și la obiect comentariul!
   Și eu mergeam pe stadion să îmi înjur șefii.
   E cea mai bună acoperire. Țipam cât mă ținea gura!

 2. ajunge sa citim comentariile de pana acuma,sa vem ca se accepta iesirile sovine, xenofobe de pe stadion
  Mediile, biserica, politicul, familia este pepiniera acestui sovinism. Nu uit cd la o demonstratie argeseana de acum 2 ani scindau, ungurii afara din tara
  Prostimea este usor influientabila si devina periculoasa. Nu se iau masuri drastice impotriva acestui fenomen.

  • Matracuca vrea și ea să-și citească numele în presa? Putea sa iasă în evidenta mult mai bine când echipele „minorităților” își băteau joc de imnul romanesc. Atunci nu a văzut?

 3. Iauzi ma co invatat asta limba romana de a inteles ce ziceau ploiestenii !

  • Dar tie ca roman nu iti este rusine ca nu iti stii limba? Zici de maghiari ca au invatat, ar fi timpul sa te duci si tu sa inveti.

 4. Ana, te-au zidit aia pe stadion intr-un zid de injurii? 🙂 Asa furioasa ai fost si acum cateva luni?

  Short memory:
  Cupa Romaniei 2022: „Vă rugăm să vă ridicați, urmează imnul României”, a fost anunțul crainicului stadionului din Giulești. În momentul intonării imnului României, câțiva fani ai echipei din Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele. Apoi, după imn, aceștia au scandat „Ungaria, Ungaria!”

  Cand o sa terminati cu d’astea probabil se vor linisti si galeriile care va injura…

 5. Reprobabil, dar doamna cautati pe net sa vedeti ce strigau cei de la Sepsi cu alte ocazii. Las nici ei nu sunt asa pasnici. Sau pe la hochei …

 6. Iar ca sa ajunga lucrurile la normal trebuie ca celalalt sa cedeze primul.