G4Media.ro

Amenzi de peste 200.000 lei, aplicate de ITM Bucureşti pentru muncă nedeclarată…

Amenzi de peste 200.000 lei, aplicate de ITM Bucureşti pentru muncă nedeclarată la firme de pază

Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti (ITM) a aplicat amenzi de peste 200.000 lei în urma controalelor derulate la firme care prestau activităţi de pază, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, Agerpres.

„În data de 03.06.2022, inspectorii de muncă, din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, împreună cu lucrătorii din cadrul Poliţiei Române, au desfăşurat acţiuni de control la firme care prestau activităţi de pază, având obiectiv prioritar identificarea şi combaterea cazurilor de muncă nedeclarată.

Numai la o singură societate, au fost identificate un număr de 22 persoane, pentru care angajatorul nu a transmis elementele contractelor individuale de muncă în registrul general de evidenţă al salariaţilor. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 220.000 lei”, precizează sursa citată.

Controalele de acest tip se încadrează în strategia de acţiune a ITM Bucureşti privind combaterea muncii nedeclarate, subliniază sursa citată.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Toata lumea la taxe bibicule, si la privat si la stat. Dupa cum se vede, cam naspa cu corectitudinea pe mediul privat, dar sigur aunt altii de vina, niciodata ei

  2. G4 media, e OZU sa nu mai lătrați ca Putin e rău și actorasul-măscărici CIA zelenski e bun??? 😀😀😀. Curaj băieți, oricum nu va uita nimeni