G4Media.ro

Amendă de 30.000 de lei pentru un bărbat care a aruncat saci…

Sursa Foto: Ministerul Mediului/ Facebook

Amendă de 30.000 de lei pentru un bărbat care a aruncat saci cu deşeuri într-o pădure de lângă Slatina / A fost pus și să curețe zona

Un bărbat a fost amendat de poliţişti cu 30.000 de lei după ce a aruncat mai mulţi saci cu deşeuri într-o pădure de lângă Slatina. În plus, el a fost obligat şi să cureţe zona respectivă.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi aruncat săptămâna trecută mai mulţi saci ce conţineau deşeuri, într-o pădure situată în extravilanul municipiului Slatina.

“Poliţiştii Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase împreună cu comisarii din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Olt au efectuat, la data de 20 martie, un control pentru verificarea aspectelor sesizate, ocazie cu care au fost identificate atât zona, cât şi deşeurile inerte ce erau depozitate în saci, pe terenul situat în extravilanul municipiului Slatina. În urma verificărilor efectuate, cu sprijinul Poliţiei Locale Slatina, poliţiştii au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt”, a anunţat IPJ Olt.

Bărbatul a fost amendat de poliţişti cu 30.000 de lei fiind obligat să ridice deşeurile şi să cureţe zona.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Vrem dovada.

  2. ce inseamna deseuri inerte? si care ar fi deseurile mobile sau insufletite?