G4Media.ro

Ambasadorul rus la ONU susține că atrocităţile de la Bucea sunt înscenate…

Sursa foto: RONALDO SCHEMIDT / AFP

Ambasadorul rus la ONU susține că atrocităţile de la Bucea sunt înscenate / ”Încă de la început a fost clar că aceasta nu este altceva decât o altă provocare”

Ambasadorul Rusiei la ONU, Vasili Nebenzia, a descris atrocităţile din oraşul ucrainean Bucea drept „o provocare înscenată”, transmite marţi Agerpres care preia dpa.

„Încă de la început a fost clar că aceasta nu este altceva decât o altă provocare înscenată ce vizează discreditarea şi dezumanizarea armatei ruse şi nivelarea presiunii politice asupra Rusiei”, a spus Nebenzia într-o conferinţă de presă luni.

Nebenzia a mai afirmat că armata rusă nu a comis „atrocităţi crude împotriva populaţiei civile”.

„Nu este cazul, nu va fi niciodată cazul şi nu a fost niciodată cazul”, a spus ambasadorul. El a adăugat că Moscova are „dovezi faptice care demonstrează acest aspect” şi pe care intenţionează să le prezinte Consiliului de Securitate al ONU „cât mai curând posibil”.

Rusia a solicitat pentru luni o sesiune specială a Consiliului de Securitate, dar Marea Britanie, care deţine preşedinţia în luna aprilie, a anunţat că reuniunea Consiliului consacrată Ucrainei este programată pentru marţi, o decizie criticată de ambasadorul Nebenzia.

Sursa foto: RONALDO SCHEMIDT / AFP

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

20 comentarii

 1. La fel au zis și când au fost întrebați de Katyn sau de Balta Albă…

 2. Cunoaștem tovarăși, la voi bolșevicii toate sunt de-a-ndoaselea 😂😂😂

 3. politica „adevarul e ala care il spune eu”

 4. Mai bine vă împușcați singuri până nu vin peste voi popoarele pe care le ați distrus de a lungul timpului. Cât vă mai rabdă Pământul toate minciunile și crimele!?

 5. Mai bine vă împușcați singuri până nu vin peste voi toate popoarele pe care le ați distrus de a lungul timpului. Cât vă mai rabdă Pământul toate minciunile și crimele!? Unii politicieni de pe meleagurile noastre vi se aseamănă, ne mint cu o nonșalanță de nu mai știu nici ei de capul lor!

 6. Așa, așa, și „rusia nu a atacat Ucraina” (lavrov).

 7. Si chiar dacă ar fi adevărat nu aveți ce face, nu va crede nimeni, voi sunteti de vină!

 8. Eterna poveste ruseasca, întreaga lume are ceva cu ei si le înscenează chestii nasoale.
  Neam prost rusii astia.

 9. Rusnacilor, dați mărunt din gură:

  „maginile din satelit contrazic declaraţia Moscovei potrivit căreia Ucraina ar fi regizat masacrul de la Bucea după ce forţele ruse s-au retras din oraş, pe 30 martie. Sateliţii au reperat încă de acum câteva săptămâni trupurile care zăceau pe străzi la Bucea, arată o analiză a acestor imagini făcută de The New York Times.”

 10. Rusnacilor, dați mărunt din gură:

  „Imaginile din satelit contrazic declaraţia Moscovei potrivit căreia Ucraina ar fi regizat masacrul de la Bucea după ce forţele ruse s-au retras din oraş, pe 30 martie. Sateliţii au reperat încă de acum câteva săptămâni trupurile care zăceau pe străzi la Bucea, arată o analiză a acestor imagini făcută de The New York Times.”..

  • Va aduceți aminte postați prosti, despre cele 60.000 de victime din 1989, morții legați cu sârmă, copii scoși din burțile mamelor, etc.? Sau erați prea tineri și prosti?

 11. Va aduceți aminte postați prosti, despre cele 60.000 de victime din 1989, morții legați cu sârmă, copii scoși din burțile mamelor, etc.? Sau erați prea tineri și prosti?

 12. Postac prost, ai văzut imaginile neprelucrate din satelit? Dacă nu, taci din gura, mâncător de rahat!

 13. @Mârțoaga
  Marș, mă, trollache rus.
  Sau idi0t util al lui phutin.
  Totuna.

  Nici în fața dovezilor clare nu vă treziți?
  Tâm.piților….

 14. Mda, „dovezile” rusilor vor veni intr-un vesnic „cât mai curând posibil”! Daca vi le arata voua sa imi dati si mie sa vad dovezile schizofrenicului de putin!

 15. Sunt ticaloși ordinari ! Iti intra in casa, ți-o distrug, te schilodesc și pretind ca tu ai cerut asta. Cultura acestui popor ticalos nu are a face cu rautatea lor genetica.