G4Media.ro

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru: Mandatul meu la Washington a început…

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru: Mandatul meu la Washington a început sub cele mai bune auspicii/ Am fost primit la Departamentul de Stat la mai puțin de 24 de ore de la sosire

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, anunță că și-a început mandatul la Washington ”sub cele mai bune auspicii” și că a fost primit la Departamentul de Stat la mai puțin de 24 de ore de la sosirea în capitala Americii.

”Această solicitudine, o rară excepție pe care departamentul o face, reprezintă expresia clară a importanței deosebite pe care partea americană o acordă relației cu România”, scrie Muraru pe Facebook.

Ambasadorul României informează s-a întâlnit cu Philip T. Reeker, Asistentul Secretarului de Stat pentru Afaceri Europene și Eurasiatice din cadrul Departamentului de Stat al SUA, și cu Matthew Boyse, Adjunctul Asistentului Secretarului de Stat pentru Europa Centrală.

”Am discutat despre proiectele de interes comun aflate pe agenda bilaterală, înscrise în direcțiile de cooperare ale Parteneriatului Strategic – pilon prioritar al politicii externe românești.

Am reiterat totodată angajamentul nostru ferm de a consolida relația cu cel mai important partener strategic pe care îl avem, în plan militar, politic, economic, cultural, educațional, în spiritul valorilor comune și al idealului democratic care stă la baza legăturii noastre indisolubile.

După expunerea direcțiilor prioritare ale mandatului meu, am identificat oportunități foarte bune de explorare aprofundată a obiectivelor noastre strategice, având în vedere și faptul că anul acesta și în 2022 marcăm două aniversări bilaterale importante.

Sunt încrezător că vom continua să contribuim la promovarea unui dialog transatlantic constant și constructiv”, scrie Andrei Muraru pe Facebook.

Context

Președintele Klaus Iohannis a semnat pe data de 7 iulie decretele pentru eliberarea din funcția de consilier prezidențial a lui Andrei Muraru și pentru acreditarea acestuia ca ambasador al României în Statele Unite ale Americii.

Fostul ambasador al României în Statele Unite, George Maior, afost numit ambasador la Aman / Iordania.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Ce gunoaie mai vor ăia să ne waxerească! Că noi luăm toate tigăile și mizeriile lor. Le plătim și de noi, că așa are hOrdin MăCiucă mareșalul!

 2. servitorilor li s-a inmanat rapid manualul si valea la servit cat mai repede :)) nu asa e peste tot?!

 3. te-au primit aia repede, ca anul asta se selecteaza spalatorii de veceuri „Work and Travel” numai cu trei doze de Moderna

 4. Bla, bla, bla… Fără vize, cam pe când? Nu vă întrece nimeni la vorbăraie. Fapte nimic…

 5. erau in criza de sugaci cu experienta

 6. Wow, sclavetele nu a trebuit să facă anticameră chiar 24 de ore…

 7. Știau că ai fruntea lată și au crezut că ai fi vreun deștept!

  • Incredibil! Cat venin in comentarii! Nu stiti nimic despre acest om sau despre intentiile lui, dar aruncatul cu noroi a devenit placerea voastra orgasmica. Bleah!

  • @om normal?
   Orgasmic e …să nu ai nevoie de viză pentru SUA.

  • @ om normal
   E fratele geaman al celui care a atacat mai ieri Academia fiindca l-a omagiat pe descoperitorul insulinei.

 8. Ăsta si cu geamanul rămas în țară, cei doi minirelufenechii, emit câte un comunicat la fiecare prostie de întâlnire, cât de tari sunt ei, micii arivisti strecurati în functii. Si noi tot in fața ambasadei la coada la viză stăm, ca țările bananiere.

 9. Trebuia sa lingi ceva clante…..nimic nou…..

 10. Sper ca a luat notite si nu le-a zis aia cu sulaina chanel!

 11. Viitor candidat pe președinție? În tandem cu fratele geamăn posibil prim ministru?
  Evoluția celor 2 pe termen lung e de urmărit. Poate nu în 2024, dar mai încolo?
  De fapt problema pe care o pune în evidenta ascensiunea celor 2 gemeni e ca viitorul clasei politice românești e dezastru. Ca și cum singurul lor scop e distrugerea României și ștergerea din memorie a oricărui lucru care ar putea aduce aminte de România. Niște personaje zugrăvite de Eminescu în scrisoarea a iii-a (ultima parte).

  • O analiza profunda. Foarte documentate si clare dovezile prezentate. Eu cred, totusi, ca e din Tora. Alta parte.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.