G4Media.ro

Amazon a obţinut rezultate financiare peste aşteptări în trimestrul al treilea, inclusiv…

Amazon a obţinut rezultate financiare peste aşteptări în trimestrul al treilea, inclusiv un avans de 37% al veniturilor

Amazon.com a obţinut rezultate financiare peste aşteptări în trimestrul al treilea, inclusiv creşterea profitului şi un avans de 37% al veniturilor, relatează CNBC.

Compania a realizat un profit pe acţiune de 12,37 dolari, peste nivelul anticipat de analiştii intervievaţi de firma Refinitiv, de 7,41 dolari. Veniturile au avansat cu 37%, la 96,15 miliarde de dolari, faţă de estimarea analiştilor, de 92,7 miliarde de dolari.

Compania anticipează că vânzările din trimestrul al patrulea vor fi cuprinse între 112 miliarde de dolari şi 121 de miliarde de dolari, ceea ce ar implica o creştere de 28% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Analiştii au prognozat venituri de 112,3 miliarde de dolari pentru ultimele trei luni ale acestui an.

Amazon se mai aşteaptă la un profit operaţional de 1-4,5 miliarde de dolari, anticipând costuri de aproximativ 4 miliarde de dolari legate de Covid-19. Aceste costuri sunt mult mai mari faţă de cele de peste 2 miliarde de dolari anticipate în trimestrul al doilea. Costurile includ echipamente de protecţie personală pentru angajaţi, igieniarea mai bună a depozitelor sale şi majorarea salariilor.

Compania continuă să fie unul dintre cei mai mari beneficiari ai pandemiei de coronavirus, consumatorii folosind site-ul Amazon pentru a cumpăra produse esenţiale, produse de băcănie şi produse pentru locuinţă. Cererea ar urm să fie şi mai mare în perioada sărbătorilor de iarnă.

sursa: News.ro, sursa foto: Jaap Arriens/ NurPhoto via Getty Images

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Raul consumerismului se va intoarce mereu impotriva lor. O sa inspire toti niste plastic soon …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.