G4Media.ro

Alerta cu bombă din centrul municipiului Focșani a fost falsă. Piața Unirii…

Sursa foto: Poliția Română

Alerta cu bombă din centrul municipiului Focșani a fost falsă. Piața Unirii a fost închisă, mai multe magazine au fost evacuate

UPDATE Ora 20.00: Alerta cu bombă din centrul municipiului Focșani a fost falsă, anunță poliția.

„În urma apelui telefonic prin care o persoană necunoscută anunța existența unui dispozitiv exploziv în Piața Unirii din municipiul Focșani, echipa de pirotehniști împreună cu celelalte echipe de cercetare aflate la fața locului au constatat că a fost vorba de o alarmă falsă. În continuare, polițiștii efectuează cercetări cu privire la identificarea persoanei care a efectuat în mod eronat și nejustificat acest act, urmând a se lua măsurile legale ce se impun. Circulația a fost reluată în zonă”, a anunțat IJP Vrancea.

Știrea inițială: Poliția a fost alertată, sâmbătă seara, privind amplasarea unei bombe în centrul municipiului Focșani, iar Piața Unirii a fost închisă și mai multe magazine au fost evacuate.

Autoritățile au fost anunțate că în centrul orașului, în zona Băncii Raiffeisen- Farmacia 24, ar fi amplasată o bombă. Zona a fost restricționată, iar mai multe magazine din zonă închise și evacuate.

Piața Unirii este, la această oră, închisă publicului.

Vom reveni

sursa foto: Poliția Română

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Ba astia nici acum nu s-au invatat ca alarmele cu bombe absolut toate sunt alarme false? Si ca un terorist niciodata nu ar spune unde a amplasat bomba?

  2. Kim Jong Opri$han este o Bomba. Adevarata.