G4Media.ro

Alegerile prezidențiale în presa internațională. AFP: Pro-europeanul Iohannis, la mare distanţă în…

Alegerile prezidențiale în presa internațională. AFP: Pro-europeanul Iohannis, la mare distanţă în frunte, la primul tur / Euronews: Iohannis al României câştigă primul tur

Agențiile de presă internaționale au consemnat fie sec câștigarea primului tur de către Klaus Iohannis, fie au subliniat faptul că turul I a fost adjudecat de un candidat pro-european.

”Pro-europeanul Klaus Iohannis a ieşit în frunte în primul tur al alegerilor prezidențiale din România, de duminică, și este de așteptat să se confrunte cu fostul premier social-democrat Viorica Dăncilă în turul al doilea”, notează Agenția France Presse.

Euronews anunță că ”Iohannis al României câştigă primul tur al prezidenţialelor, iar prezenţa la urne se apropie de 50%”

Postul de televiziune mai notează că Iohannis, ”care s-a angajat să reînvie eforturile anticorupţie într-una dintre cele mai corupte națiuni ale Europei, se va confrunta cu Dăncilă în turul al doilea al cursei prezidențiale, pe 24 noiembrie”.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Votați Klaus Iohannis!
    Votați bunăstarea și echilibrul!

  2. Aoleuuu, ori cineva a schimbat taberele, ori cineva încearcă să ne spună că „PNL + PSD aceeași mizerie”

    • Cu Dăncilă in turul 2 alegerile au fost câștigate din primul tur. Barna ar fi fost un adversar imprevizibil, alunecos, dificil, greu de controlat.

  3. Ba, e al Romaniei sau al Japoniei? Fiti profesionisti, ce dracu’!