G4Media.ro

Al doilea concurs eșuat de angajare a unor polițiști locali în Botoșani…

Foto: Poliția Locală Bacău

Al doilea concurs eșuat de angajare a unor polițiști locali în Botoșani / Șeful instituției: ”Măcar să schițeze de bun simț, pentru comisia aia, trei prostii sau din aducere aminte. Au lăsat foaia goală”

Poliția Locală Botoșani a obținut o derogare pentru a organiza concurs pentru mai multe posturi de polițist local, însă nu a reușit să angajeze nicio persoană în ultimele două tentative, anunță Botoșăneanul.

La primul dintre acestea, la care s-au înscris șase persoane, toți candidații au fost respinși. La al doilea concurs s-au înscris 18 persoane, și, din nou, toți au picat examenul.

Șeful instituției a arătat că, din păcate, pare să fie din ce în ce mai greu să fie angajate persoane competente în serviciul public.

„Nu vreau să fac niciun fel de comentariu, dar dacă minimul e de 50 de puncte și ei fac 15 puncte? Măcar să schițeze de bun simț, pentru comisia aia, trei prostii sau din aducere aminte. Au lăsat foaia goală. Și cu acea atitudine de mestecat gumă. Ne-am dori să găsim tineri, dar nu cred că se mai face cartea pe care am făcut-o noi cu ani în urmă”, spune Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale Botoșani

Cel mai mare punctaj obținut de unul dintre candidați a fost de 34 de puncte, iar cel mai mic a fost de doar 5 puncte.

Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale a declarat că aceste concursuri nu se vor repeta deoarece angajările în sistemul public au fost blocate până la data de 1 ianuarie 2023. Și că deocamdată va trebui să funcționeze pe actuala schemă de personal având în vedere că ambele concursuri s-au soldat cu eșecuri.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

17 comentarii

 1. Dar ce? În România anului 2022 mai trebuie să dai examen pentru vreo funcţie? De admitere se ocupă Sfânta Şpagă, Sfântul Nepotism şi Partidul. N-ai nevoie nici să mergi la examen sau la cursuri.

 2. Nu generalizez dar personaje de acest gen sunt peste tot. Cum poti fi politist cand nu ai auzit nici macar de Caragiale…e acolo cand isi numara orice prost banii.

 3. daca mai era nevoie de o dovada ca aceasta institutie ,politia locala e degeaba,acum o avem!oare in alte judete cati organizeaza concursuri din acestea si nu angajeaja dupa gradul de rudenie,amantlac sau apartenenta la un partid politic cu stagiu de buretier de afise la alegeri!uitati-va cum actioneaza in caz de agresiune ,scandal pe strada la care intervin,daca intervin si nu se ascund sa nu vada !

 4. Cica „vrem sa angajam tineri dar nu se mai face carte cum faceam noi odata”, pai la concursurile aceatea de politisti locali vin persoane de varsta a2a si a a3a, fix persoane care au invatat in aceeasi perioada cu martalogul care comenteaza.

  • Exact, același tip de persoane care lucrează din greu ca agenti de paza pe te miri unde.

  • „Martalogul” de care zici a făcut o pregătire exemplară, cam 10 ani l am cunoscut profesional

 5. Moldova prostie viol si bautura :))

 6. Poliţia Locală din toată ţara trece prin clipe de grea încercare…. doar vreo 500 de BMW-uri i-ar mai putea alina suferinţa!

  • La 16.000 de euro bucata sunt foarte bine BMW urile alea! Restul de bani e plătit de UE sau e discount!

  • I-azi! Aritmetică de tablagiu:

   33.000 € = 16.000 €

   Practic sunt aproape gratis! Întreţinerea e tot gratis? Sau vă pune Bode-Body pe toţi tablagii, să le spălaţi cu limba şi periuţa de dinţi?

 7. doar nu vrei să plagieze?

 8. De ce nu s-au dus la concurs dascălii care se plâng de salarii? Sau voi, ăștia atât de deștepți! Nu ziceți voi că sunt bine plătiți și nu fac nimic? Uite, concurs pe bune (dacă era pentru rude posturile de ocupații, nu?)

 9. Măcar de băgau și ei 1000€ în foaia de examen… poate asta schimba punctajul final. Ei nici după dictare nu sunt în stare sa scrie și voi vreți sa și gândească… cu ce? Au în cap doar coji de semințe.

 10. Care „ei”[?], gicule, fii mai explicit! Era vorba despre proști care n-au fost capabili să ajungă măcar „ei”.
  Ceva de genul tău.😎

 11. La concurs este cine trebuie și umplutura(de fațadă)!a lăsat foaia goală că a crezut că o completează pila, după!probabil!