G4Media.ro

Aglomeraţie pe Valea Prahovei odată cu începerea minivacanţei / Coloane de mașini…

sursa foto: G4Media

Aglomeraţie pe Valea Prahovei odată cu începerea minivacanţei / Coloane de mașini la Nistorești, Comarnic, Azuga și Bușteni

Coloane de maşini s-au format deja vineri dimineaţă pe DN 1, sensul de urcare spre staţiunile de pe Valea Prahovei, fiind aglomeraţie atât pe centura de vest a oraşului Ploieşti, cât şi în zona localităţilor Nistoreşti, Comarnic, Azuga şi Buşteni, transmite News.ro.

”În judeţul Prahova, pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de urcare către staţiunile montane, valorile de trafic sunt în creştere. Astfel, s-au format coloane de autoturisme pe Centura de Vest a oraşului Ploieşti şi, de asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie de la kilometrul 102 (localitatea Nistoreşti) până la kilometrul 107 (localitatea Comarnic), dar şi pe tronsonul kilometric 129 (staţiunea Azuga) – 130 (intrare în staţiunea Buşteni)”, anunţă IGPR.

Poliţiştii acţionează pentru fluidizarea traficului.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza condiţiilor de trafic şi de drum, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcţiei, semnalizând totodată această intenţie.

De asemenea, poliţiştii recomandă folosirea rutelor alternative.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Asta inca mai este o știre?

 2. Trebuie amendati pentru blocarea traficului. Sa inteleaga bucurestenii ca mai sunt si alte metode de divertisment. Au facut o obsesie cu Valea Prahovei.

 3. Cred ca daca fiecare bucurestean punea 100 ron intr-un cont dedicat, de fiecare daca cand facea o plimbare de weekend pe Valea Prahovei in ultimii 5-6 ani, acum aveam bani de autostrada.

 4. Coloane de bugetari ordinari si nemernici ; capuse ordinare pe corpul social sanatos al poporului roman . Javre care primesc liber , pe banii celor ce trudesc , de la niste guvernanti de cacat .

  • Foarte adevarat

 5. Am stat azi 30 min in coada de la Sinaia la Busteni. Traficul s-a rarefiat dupa ce am trecut de o trecere de pietoni semaforizata din centru Busteni, dar unde semaforul era pe intermitent.
  Adica treceau pietonii in sir indian fortand masinile sa opreasca repetat.

  Oare primaria a auzit de samafor cu buton pentru pietoni?
  Bineintele, politia rutiera era acolo, nu pebtru a fluidiza traficul, ci pentru a da amenzi de neacordare prioritare pietoni.

  Chiar nu vede nimeni de acolo problemele astea?
  prefera ca oamenii sa inhaleze fumul de la toate masinile care stau in trafic bara la bara.