G4Media.ro

Aglomerație pe Valea Oltului: Trafic în coloană și coadă de 3 kilometri…

Aglomerație pe Valea Oltului: Trafic în coloană și coadă de 3 kilometri pe ambele sensuri din cauza unor lucrări

Traficul auto este îngreunat pe DN 7, la intersecţie cu DN 64, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, pe sensul către Piteşti, formându-se coloană în mişcare pe aproximativ 3 kilometri, informează Centrul Infotrafic.

„Pe DN 7, km 225+700m , pe raza comunei Câineni, traficul se desfăşoară pe un singur sens din cauza unor lucrări. Se circulă în coloană, în ambele sensuri pe mai mulţi kilometri”, arată sursa citată.

Poliţiştii rutieri se află în zonă pentru fluidizarea circulaţiei.

„Recomandăm conducătorilor auto să opteze pentru rute alternative. De asemenea, sfătuim şoferii să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă”, precizează Infotrafic.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: G4Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Nimic nou. Pe Valea Oltului si nu numai. Ca la noi la nimeni.

  2. Sunt 15 kilometri frate de mașini bară la bară,e haos general,am făcut 30 de kilometri în 2 ore și 30 de minute e ceva de speriat

  3. O bătaie de joc generală. Am trecut joi și se trecea alternativ dirijând circulația cu muncitori. Măreața lucrare era pe 50 metri aproximativ și constă într-o consolidare la un podeț pe o parte. Pentru asta blocaseră o bandă. Am revenit acum și spre București era coloană de 6 km, spre Sibiu de 8 km. Acum era semafovirazata și nu lucra nimeni. In condițiile in care ambele benzi nu aveau nici o avarie și doar ceva scule și materiale depozitate, lucrarea e in afara carosabilului … trebuie să fii tare nenorocit să nu îți pese de mii de mașini care au fost nevoite să aștepte în coloană. Asta în condițiile în care într-o oră făceau organizare de șantier să elibereze carosabilul vineri și să reia luni

  4. 3 km este minciună 20 km de o parte și de alta este bătaie de joc Rușine o Țară fără conducătorii!!!

  5. Probabil 3km au fost la început, dar s-au transformat în mai mult de 20km pe fiecare sens, aproape de 25km chiar.