G4Media.ro

Aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN 1 Bucureşti-Braşov, între staţiunile Predeal…

sursa foto: Facebook/ Cristi Dumitriu

Aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN 1 Bucureşti-Braşov, între staţiunile Predeal şi Buşteni, precum şi între Posada şi Comarnic / Trafic intens pe sensul de urcare către Braşov, în Buşteni / Polițiștii invită la folosirea unor rute alternative

Traficul este aglomerat luni pe sensul de coborâre al DN 1 Bucureşti-Braşov, între staţiunile Predeal şi Buşteni, precum şi între Posada şi Comarnic. Traficul este intens şi pe sensul de urcare către Braşov, în zona staţiunii Buşteni, transmite News.ro.

”La această oră – 12:30, se înregistrează aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN 1 Bucureşti-Braşov, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi pe tronsonul cuprins între localităţile Posada şi Comarnic. Trafic intens este şi pe sensul de urcare către Braşov, pe raza staţiunii Buşteni. De asemenea, pe DN 73A este aglomeraţie între localitatea Pârâul Rece şi intersecţia cu DN1”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pentru DN 1 Braşov-Ploieşti-Bucureşti, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

– DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – A3 – Bucureşti;

– DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – A1 – Bucureşti;

– DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte;

– DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pe DN 7 Piteşti – Sibiu este semnalată aglomeraţie pe ambele sensuri de mers, în zona localităţilor Căciulata şi Bascov.

Publicitate electorală

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa şi A3 Bucureşti-Ploieşti, se circulă pe un carosabil parţial umed, cu vizibilitate bună şi valori normale de trafic.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Dacă Șoșoacă e prinsa,la mijloc,in traficul asta? Aaa,nu este,pentru ca aseară a fost în centrul ecranului la televizor,ore bune,unde si-a prezentat „liniile directoare”ale programului partidului sau.La ecologic,a prevazut ca masinile electrice sa fie inlocuite cu carutele cu coviltir si Ea daca vrea sa meargă cu masină pe motorina nu are nimeni,niciodata,dreptul sa-i interzică,”ca-i dă cu batul peste lege”.Și cine credeti ca „o aplauda”,în compania unor „somitati”la Realitatea tv.?Nimeni altul,decat actorul ca l-a jucat pe Țugurlan,in filmul Morometii.Ce au ajuns oamenii în fața banilor?