G4Media.ro

AFM a publicat listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programului Rabla…

AFM a publicat listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programului Rabla şi dosarul aprobat pentru Programul Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţă de judeţ

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunţat marţi că a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla), ca urmare a aprobării dosarelor de finanţare în şedinţa Comitetului de Avizare din data de 7 octombrie.vÎn această etapă, au fost acceptate 174 dosare pentru 276 autovehicule, transmite News.ro.

„Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestui program sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunea aferentă Programului Rabla. Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programului Rabla, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul instituţiei”, precizează AFM într-un comunicat.

De asemenea, a fost aprobat un dosar de finanţare depus de municipiul Râmnicu Vâlcea în cadrul Programului Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.