G4Media.ro

Afișe în 3 limbi la centrul de primire a migranților din Torino:…

Sursa Foto: La Stampa

Afișe în 3 limbi la centrul de primire a migranților din Torino: „Întoarceți-vă acasă”

Stupoare miercuri dimineață în fața primului centru de primire din via Traves, Torino,unde ieri seară cineva a postat afișe în limbile franceză, engleză și arabă pentru a-i convinge pe migranți să se întoarcă în țările lor de origine. Afișele poartă semnătura La Barriera, un grup naționalist care a desfășurat deja alte blitz-uri în oraș și care și-a revendicat responsabilitatea cu următoarea declarație, scrie La Stampa, citată de Rador.

”Am vrut să punem aceste afișe pentru a explica imigranților care tocmai au ajuns în națiunea noastră că, spre deosebire de ceea ce îi fac să creadă contrabandiştii, ONG-urile și toți cei care câștigă datorită imigrației clandestine, noi, cei din Italia și din Europa nu îi putem ajuta, pentru că resursele, insuficiente, pe care le avem sunt destinate să-i ajute pe foarte mulți italieni care se află în condiții economice dezastruoase”.

Pe afișele care au fost deja rechiziţionate de agenții Digos scrie: ”Aceasta este situația în Italia, unul din patru italieni este în pericol de sărăcie, nu vă putem ajuta, întoarceți-vă pe pământul vostru și contribuiţi la dezvoltarea sa materială pentru a putea trăi în pace și demnitate. Luptaţi pentru dreptul vostru de a nu fi nevoiţi să emigraţi”.

Sursa: La Stampa/ Rador/ Traducerea: Cătălina Păunel

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Mi se pare cât se poate de normal. UE nu are cum să fie un azil planetar.