G4Media.ro

ADVERTORIAL Uzina de Automobile Dacia și Ann Reeves & Francesca SA au…

ADVERTORIAL Uzina de Automobile Dacia și Ann Reeves & Francesca SA au donat 50.000 de măști și echipamente sanitare școlilor din Mioveni

Uzina de Automobile Dacia, alături de partenerii săi, Ann Reeves & Francesca SA au răspuns propunerii lansate de administrația locală din Mioveni, venind în sprijinul școlilor din oraș cu materiale sanitare și dezinfectanți.

50.000 de măști faciale în trei straturi, 1280 de flacoane de dezinfectant de suprafețe și alte 1280 de flacoane de dezinfectant pentru mâini au fost donate în cadrul unui eveniment organizat de primăria Mioveni, la care au participat Christophe Dridi director general al Groupe Renault România și al Uzinei de Automobile Dacia, Gabriela Durac general manager ANN REEVES & FRANCESCA S.A., Cristian Pătru director executiv al DIVVOS GRUP, deputatul Simona Bucura Oprescu, vicepreședintele CJ Argeș Ion Mînzînă și alți reprezentanți ai companiilor implicate în acest proiect umanitar.

Sursa: Ann Reeves&Francesca SA

De remarcat faptul că toate materiale donate sunt produse exclusiv în județul Argeș.

Fabrica Ann Reeves & Francesca a fost înființată în anul 1994 și a activat în domeniul industriei textile de damă. La începutul anilor 2000 compania a intrat în rândul marilor contribuabili, livrând către piața de export circa 6 000 000 de produse anual. În anul 2015, care a fost o perioada de vârf, pe verticala și orizontala afacerii lucrau aproximativ 2500 de salariați.

Datorită experienței îndelungate și competențelor de nivel înalt ale personalului, Ann Reeves & Francesca a raspuns prompt cererii de pe piața națională si europeană de echipamente de protecție medicală, orientându-se catre fabricarea măștilor chirurgicale și a altor echipamente de protecție.

Sursa: Ann Reeves&Francesca SA

Această pivotare către fabricarea echipamentelor medicale a necesitat investiții în jurul sumei 2 000 000 Eur, în prezent fabrica dispunând de 25 de mașini automate de ultimă generație care asigură fabricarea a 15 000 000 de măști medicale lunar în cele mai sigure condiții de calitate și igienă.

Sursa: Ann Reeves&Francesca SA

Deși este o perioadă dificilă din punct de vedere economic pe plan global și majoritatea agenților economici disponibilizează personal, conducerea Ann Reeves & Francesca spune că una dintre reușite este menținerea întregului colectiv la lucru și chiar suplimentarea locurilor de muncă.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Felicitari fabricii de textile Francesca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.